Απροκάλυπτα , «πλάτες» της συνδιοίκησης Χουρσαλά σε  Γουρδομιχάλη

Καταπατώντας  τον νόμο  που ορίζει σαφώς πως λειτουργούν οι δημοτικές παρατάξεις , έξι μήνες τώρα , η συνδιοίκηση Χουρσαλά , στο Κορυδαλλό , κάνει  «πλάτες» στις αυστηρά προσωπικές επιδιώξεις και στρατηγικές του Δημοτικού Συμβούλου, Γρηγόρη Γουρδομιχάλη  για την παράταξη του τέως Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη.

Είναι τόσο απροκάλυπτη αυτή η στάση της , που έχει επινοήσει μια νέα « θεσμική» ιδιότητα , αυτή του …προσωρινού « επικεφαλής». Παρότι δεν προβλέπεται πουθενά από το νόμο . Τουναντίον ο νόμος είναι σαφέστατος  για τις διαδικασίες που  υποχρεωτικά πρέπει ν΄ακολουθηθούν όταν παραιτείται ένας επικεφαλής .

Και αυτή τη « διευκόλυνση» προς τον κ. Γουρδομιχάλη , συνεχίζει να την παρέχει η συνδιοίκηση Χουρσαλά  ,παρότι  επίσης έχουν περάσει… έξι μήνες που είναι ακέφαλη η εν λόγω παράταξη Δίνοντας του έτσι τη δυνατότητα να παραουσιάζεται εκείνος  ως « επικεφαλής» και να « εκπροσωπεί» τη συγκεκριμένη παράταξη.

Η όσμωση της συνδιοίκησης Χουρσαλά με τον κ. Γουρδομιχάλη , διεφάνη από την πρώτη κιόλας συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου . Αποκορύφωμα της , ήταν η ολόπλευρη στήριξη  που του παρείχε   σύσσωμη , για να μπορέσει να επανεκλεγεί ξανά πρόεδρος στο Διαδημοτικό Σύνδεσμο ΠΕΣΥΔΑΠ , που διακαώς επιθυμούσε ο κ. Γουρδομιχάλης