«Θύμωσε»  τώρα ο Κασιμάτης και  καθαιρεί τους «αντάρτες-παιδιά του»…2 μήνες πριν φύγουν

Τα παιδία παίζουσι θυμίζουν τα όσα συμβαίνουν στο Δημαρχείο του Κορυδαλλού και ανάμεσα στα μέλη της πάλαι ποτέ «κραταιάς» Δημοτικής Αρχής Κασιμάτη.

Όσο φθάνει ο καιρός που θα περάσουν και ΕΠΙΣΗΜΑ την πόρτα της εξόδου , 1η Σεπτεμβρίου  αναλαμβάνει ο νέος δήμαρχος , το μόνο πλέον τους απασχολεί το «ξεκαθάρισμα λογαριασμών » μεταξύ τους .

Απόδειξη , του πόσο επικίνδυνο για την πόλη του Κορυδαλλού θα ήταν να επανακλεγούν και να συνεχίσουν να διοικούν την πόλη  , την οποία σημειωτέον αφήνουν ρημαδιό .

Δρώντας ως « εξαπατημένος σύζυγος» ο ηττηθείς δήμαρχος , Στ. Κασιμάτης , καρατομεί από θέσεις ευθύνης που ο ίδιος είχε τοποθετήσει  στελέχη της απερχόμενης διοίκησης του , που μέχρι πρόσφατα ανήκαν στη …στενή ομάδα των εμπίστων της  .

Με αποφάσεις του, καθαίρεσε από εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για τα ΚΑΠΗ , τον Ηλία Κοσμίδη , ο οποίος φέρεται σε ομιλία του σε μέλη ΚΑΠΗ να καταφέρθηκε εναντίον του αφήνοντας και διάφορα υπονοούμενα/

Επίσης καθαίρεσε από την νευραλγική επιτροπή Ποιότητας Ζωής , την Ιωάννα Καλομπράτσου , η οποία ωστόσο εξακολουθεί να παραμένει αντιδήμαρχος , αφού ο νόμος απαγορεύει να την απαλλάξει των καθηκόντων της , πριν τη λήξη της θητείας της, που ο ίδιος είχε καθορίσει όταν την διόριζε με προσωπική του απόφαση ως αντιδήμαρχο.

Τόσο ο Η. Κοσμίδης όσο και η Ι. Καλομπράτσου μέχρι τις εκλογές ήταν από τα πλέον έμπιστα  του Στ Κασιμάτη και μετά την ήττα είναι μαζί με τους άλλους έξι που απαιτούν την παραίτηση του από επικεφαλής του συνδυασμού και την αντικατάσταση του από άλλον.

 
 

About the author

More posts by