Ν. Κατσούλης: Δεν θέλει πραγματική διαβούλευση ο Χουρσαλάς για το Επιχειρησιακό Σχέδιο του Δήμου

 Συνεχίζει τις συναντήσεις  με φορείς ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Μαζί για τον Κορυδαλλό» Νίκος Κατσούλης, στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης για το Επιχειρησιακό Σχέδιο του Δήμου Κορυδαλλού 2020 – 2024.

Ο κ. Κατσούλης , προ ημερών  συναντήθηκε και  με το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΣΕΠΕ)  Κορυδαλλού – Αγ. Βαρβάρας , μέσω ψηφιακής πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες και παρούσες: από το «μαζί» η Δημοτική Σύμβουλος Σοφία Σιδηροπούλου και το μέλος του συντονιστικού Άννα Τζαβαλή – Δελή και από τον Σ.Ε.Π.Ε. Κορυδαλλού – Αγ. Βαρβάρας η Πρόεδρος Στέλλα Μπελιά, ο Αντιπρόεδρος Νίκος Μαρκόπουλος, η Ειδική Γραμματέας Χρυσούλα Παπαστάθη και το μέλος Βασίλης Αρβανίτης.

Ανταλλάχτηκαν πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες και προτάσεις για τη βελτίωση των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων του Κορυδαλλού.

Τέλος ο Νίκος Κατσούλης παρακίνησε τον Σ.Ε.Π.Ε. να συμμετέχει ενεργά στη δημόσια διαβούλευση που η δημοτική αρχή  κατήγγειλε , αποσιωπά, ώστε κανείς να μην έχει δικαιολογία ισχυριζόμενος ότι δεν γνώριζε τα προβλήματα ή τις ελλείψεις που υπάρχουν στον Κορυδαλλό.

Επίσης είναι πολύ σημαντικό για την επόμενη δημοτική αρχή ώστε να μην είναι δεμένα τα χέρια της από ένα νωθρό, επιχειρησιακό σχέδιο», τόνισε.