Παίρνουν θέση μάχης στο ΠΕΣΥΔΑΠ οι …επίγονοι

Από πολύ νωρίς ξεκίνησε η μετά «Γουρδομιχάλη» εποχή στον περιβόητο  Διαδημοτικό Σύνδεσμο Περιβάλλοντος ( ΠΕΣΥΔΑΠ).

Εχθροί και » φίλοι» προεξοφλώντας ακόμη και τη μη εκλογή του κ. Γουρδομιχάλη , από το Δημοτικό Συμβούλιο ως αντιπροσώπου , προυπόθεση για να εκλεγεί μετά πρόεδρος ή μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής , έχουν ξεκινήσει τη δική τους …προεκλογική εκστρατεία . Με τηλεφωνήματα και επαφές σε σημαντικά αυτοδιοικητικά στελέχη ( δημάρχους ,επικεφαλής παρατάξεων κ.α

Μέχρι στιγμής οι  επίδοξοι  διεκδικητές , προέρχονται όλοι από το » γαλάζιο» στρατόπεδο. Ποντάρουν  στην πρόσφατη νίκη του κόμματος τους στις βουλευτικές εκλογές . Κυρίως όμως στις σημαντικές αλλαγές των συσχετισμών στο εκλεκτορικό σώμα , μετά τις ανατροπές  που υπήρξαν σε πολλούς δήμους από τις αυτοδιοικητικές εκλογές .

Παραδείγματος χάριν πλέον  έχουν » γαλάζιους» δημάρχους η Αθήνα , ο Κορυδαλλός , το Αιγάλεω , οι Αχαρνές και άλλοι δήμοι που είναι μέλη του ΠΕΣΥΔΑΠ και μετέχουν στη διαδικασία εκλογής της ηγεσίας του.

Σ΄ότι φορά τον ίδιο τον κ. Γουρδομιχάλη , ο οποίος έχει ταυτιστεί και με τον ΣΥΡΙΖΑ ,  με δράση στις εκλογές , όλα είναι ανοικτά ως τι θα μπορέσει να κάνει για να εκλεγεί αντιπρόσωπος του δήμου Κορυδαλλού . Δεδομένου ότι η  παράταξη έχει ουσιαστικά διασπαστεί και από τους εναπομείναντες επτά , ένας -δυο , είναι αβέβαιο αν θα τον στηρίξουν .Για δε την υπόλοιπη αντιπολίτευση , ούτε λόγος να γίνεται . Γι αυτήν  εξακολουθεί και παραμένει «κόκκινο πανί»

 

 
 

About the author

More posts by