Νέες ειδικότητες στα Δημοτικά Ιατρεία Κορυδαλλού

dimotika iatreiaΝέες ιατρικές και παραϊατρικές ειδικότητες καθώς και περιοδικοί προληπτικοί έλεγχοι παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ σε όλους τους Κορυδαλλιώτες από τα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Κορυδαλλού στο πλαίσιο των δράσεων πρόληψης και προαγωγής της δημόσιας υγείας που πραγματοποιούν οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου.

Όπως δήλωσε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Λαμπρινή Μάνου,  «η ανάγκη να στηριχθούν εκατοντάδες συμπολίτες που αντιμετωπίζουν άμεσα προβλήματα επιβίωσης και τις συνέπειες της κρίσης, είναι η πρώτη προτεραιότητα της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Κορυδαλλού. Με σειρά δράσεων οι υπηρεσίες μας έχουν δημιουργήσει ένα οργανωμένο πρόγραμμα υποστήριξης, προστασίας και αλληλεγγύης για τους συμπολίτες που πλήττονται άμεσα και αδυνατούν να καλύψουν ακόμα και βασικές τους ανάγκες. Δίνουμε έμφαση και προτεραιότητα στην Υγεία όλων και ειδικά των πιο ευπαθών ομάδων, των παιδιών και των ανασφάλιστων γυναικών με επαναλαμβανόμενους προγραμματισμένους εμβολιασμούς και ιατρικούς ελέγχους αλλά και παρέχοντας την δυνατότητα της ΔΩΡΕΑΝ καθημερινής φροντίδας και παροχής θεραπευτικής αγωγής».

Ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης επισήμανε: «Εκατοντάδες συμπολίτες μας, οι οποίοι ως χθες δεν ήταν καταγεγραμμένοι σε όσους χαρακτηρίζουμε ευπαθείς ομάδες, σήμερα απευθύνονται στον Δήμο για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη αλλά και τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και η αυτοδιοίκηση, εξαντλούμε κάθε δυνατότητα προκειμένου να σταθούμε με σεβασμό και διακριτικότητα, δίπλα στον καθένα ανάλογα με τις ιδιαίτερες προσωπικές δυσκολίες, τις ανάγκες και την οικογενειακή του κατάσταση. Ειδικά σε μια περίοδο που ο τομέας της Δημόσιας Υγείας πλήττεται ανεπανόρθωτα, οφείλουμε να προστατέψουμε την υγεία αλλά και την αξιοπρέπεια των συμπολιτών μας και αυτό είναι το πρώτο μας μέλημα».

Τα Δημοτικά Ιατρεία βρίσκονται Ξενοφώντος 5 & Πελοπίδα –  Πλ. Μέμου

Πληροφορίες – Ραντεβού:  210 4954814

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ 2014

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ – Κατόπιν ραντεβού

Ορθοπεδικός

Ομοιοπαθητικός

Ομοιοπαθητικός Νευρολόγος

Ουρολόγος

Γυναικολόγος

 

ΠΑΡΑΪΑΤΡΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ – Καθημερινά χωρίς ραντεβού

Νοσηλευτές

Έλεγχος Σακχάρου Αίματος-Αρτηριακής Πίεσης

Ενεσοθεραπεία

Περιποίηση Μικρών Μετεγχειρητικών Τραυμάτων

 

ΠΑΡΑΪΑΤΡΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ – Καθημερινά κατόπιν ραντεβού

Φυσικοθεραπευτής

απαραίτητη η προσκόμιση παραπεμπτικού

Σύμβουλος Διατροφής

 

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ

ΤΕΣΤ ΠΑΠ

Σπιρομέτρηση

Ψηφιακή Μαστογραφία

Έλεγχος Δυσλιπιδαιμίας

Εκτίμηση Καρδιοαγγειακού κινδύνου και συμβουλευτική με χρήση του στατιστικού εργαλείου HEARTSCORE της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρίας

 

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

απαραίτητη η προεγγραφή.