Καλούδης και Χριστοφορίδης ότι καλύτερο έχει πλέον ο Κασιμάτης

dimarxeio korydallou - kassimatis - kaloudis - xristofΜε καθυστέρηση σχεδόν  ένα μήνα, ο Δήμαρχος Κορυδαλλού , Σταύρος Κασιμάτης , έχρισε αντιδημάρχους , αυτούς που ( κυριολεκτικά) από την επομένη της ηχηρής αποχώρησης του κ. Δημόπουλου , από επικεφαλής των Τεχνικών Υπηρεσιών , είχε προβλέψει η ειδησεογραφική ιστοσελίδα μας Korydallosnews.gr
Γνωρίζοντας  την αρνητική στάση αξιόλογων Δημοτικών Συμβούλων που είναι σφόδρα δυσαρεστημένα, σ΄οποιαδήποτε κρούση του , για να αναλάβουν αντιδήμαρχοι είχαμε προβλέψει και προεξοφλήσει μετά απολύτου βεβαιότητας ότι θα εξαναγκαζόταν να οδηγηθεί σε λύσεις  ανάγκης τύπου Καλούδη και  Χριστοφορίδη , οι οποίοι ανάλογα τις επιθυμίες του, όλα αυτά τα χρόνια « μπαινοβγαίνουν» σε διάφορες θέσεις της διοίκησής του.
Ουδείς περίμενε ότι θα επιβεβαιωνόταν η « εξωφρενική» κατά πολλούς πρόβλεψή μας ότι θα οριζόταν αντιδήμαρχος καθαριότητας , κ. Χριστοφορίδης , ο οποίος , όπως δήλωνε μέχρι …χθες , είναι τόσο πολυάσχολος  και για τον λόγο αυτό αντικαταστάθηκε πριν λίγους μήνες από αντιδήμαρχος Οικονομικών .
Βέβαια τη θέση του αντιδημάρχου καθαριότητας , που παρέμενε κενή σχεδόν δυο χρόνια παρότι ο Δήμαρχος συνειδητά έχει αφήσει εδώ και χρόνια επίσης  χωρίς Διευθυντή την υπηρεσία ,ουδείς άλλος θα μπορούσε να τη δεχθεί. Εξάλλου οι καταγγελίες παραίτησης του τελευταίου αντιδημάρχου κ. Τσιρίτα , πριν από σχεδόν δυο χρόνια , δεν απαντήθηκαν ποτέ από τον κ. Κασιμάτη , για εύλογους και ευνόητους .μόνο σ΄αυτόν και το « σύστημά» του , λόγους .
Η τοποθέτηση του κ. Καλούδη στη θέση του αντιδημάρχου , επιβεβαίωσε με τον πλέον περίτρανο τρόπο , το απόλυτο αδιέξοδο και την κατάσταση διάλυσης στην παράταξη Κασιμάτη και τη Δημοτική Αρχή του . Και το κυριότερο , σκιαγράφησε με ποιους θα πορευτεί και θα ζητήσει ( αν ζητήσει)  ξανά από τους πολίτες να τον ψηφίσουν.