« Ανανέωση» στα λόγια .  Ψηφίστηκαν  ΟΛΟΙ οι παλιοί Δημοτικοί Σύμβουλοι

dimarxai......... Το  πολιτικό προσωπικό , που διαχρονικά, ασκεί διοίκηση στο Δήμο ,  ψηφίστηκε   από τους εκλογείς στον Κορυδαλλό .
Διαψεύστηκε σε μεγάλο βαθμό , η διάχυτη αίσθηση  που υπήρχε κατά την προεκλογική περίοδο , ότι οι πολίτες με τη  ψήφο τους , θα επικύρωναν τη βούληση και τα λεγόμενά τους , για ριζική ανανέωση , τουλάχιστον σ΄ επίπεδο δημοτικών συμβούλων .
Αποδείχθηκε έτσι , πως σε επίπεδο τοπικών κοινωνιών ,  υπερισχύει η « προσωπική» γνωριμία και η « ανταπόδοση» των  κάθε λογής « μικροεξυπηρετήσεων» στις συναλλαγές τους με τη διοίκηση του  Δήμου .
Χαρακτηριστικό είναι ότι και οι 13 εναπομείναντες ( από όσους είχαν εκλεγεί  το 2010) στον κ. Κασιμάτη ,  Δημοτικοί Σύμβουλοι  επανεξελέγησαν , έστω και οριακά  ή με μεγάλες απώλειες άλλοι .
Δώδεκα . εκ των οποίων ο κ. Λώνας , ήταν με άλλη παράταξη Δημοτικός Σύμβουλος , είναι τα νέα πρόσωπα  στην «25 αδα» , που θα εκλεγεί και θα συμμετάσχει στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο , εάν και εφόσον  ο κ. Κασιμάτης , αναδειχθεί νικτητής την ερχόμενη Κυριακή .
Αντίθετα σε περίπτωση ήττας από του επτά που θα εκλέξει , μόλις δυο θα είναι οι νέοι ( Μακρυγιάννης , Βελιούρης)
Στο συνδυασμό του κ. Μελά , παρότι  είναι  νέος συνδυασμός , στην «25αδα» επανεκλέγονται , εφ΄όσον επικρατήσει , επτά  νυν Δημοτικοί Σύμβουλοι ( έξι προερχόμενοι από την παράταξη  Κασιμάτη και ένας από εκείνη του Βουγιοκλάκη ). Στη δε περίπτωση που καταλάβει τελικά τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο  νέο Δημοτικό Συμβούλιο και οι πέντε θα είναι νυν  και πρώην Δημοτικοί Σύβουλοι .
Αναλυτικά οι ψήφοι που έλαβαν όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  των δυο πρώτων συνδυασμών  , έχουν ως εξής

psifi parataxis kassimati1 copy

psifi parataxis kassimati2 copy

psifi parataxis mela1 copy

psifi parataxis mela2 copy