Δεν τόλμησε ο Πάχος να σηκώσει το ” γάντι” που του πέταξε ο Χουρσαλάς

Σκούρα , πολύ σκούρα τα βρήκε από το δήμαρχο  Κορυδαλλού , Νίκο Χουρσαλά, ο μέχρι …προσφάτως ένθερμος συνοδοιπόρος του , Γιάννης Πάχος.

Στη τελευταία συνεδρίαση , όπου ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίηση του , επεδίωξε παράλληλα να επαναπροσδιορίσει εαυτόν , ως …ισχυρό προσωπικό πολιτικό αντίπαλο του κ. Χουρσαλά.

Ανεπιτυχώς φυσικά , διότι ο κ. Χουρσαλάς , δεν άφησε την “ευκαιρία”για να καταδείξει πόσο υπολείπεται από ένα τέτοιο πολιτικό ρόλο.

Συγκεκριμένα και ενώ η συζήτηση περιστρεφόταν στα πρώην λατομεία , το τι συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια που κανείς δεν μιλούσε και άλλα πολλά ενδιαφέροντα , ο κ. Πάχος , βασιζόμενος στην κρίση του , θεώρησε προφανώς ” ευκαιρία”  και κατάλληλη την στιγμή να ” τρομάξει” τον κ. Χουρσαλά, με προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

“Προσέξτε ότι αυτά ( σσ που έλεγε ο Ν. Χουρσαλάς)  καταγράφονται σε βίντεο και θα εκτεθείτε” του είπε μεταξύ άλλων ο κ. Πάχος .

Τι ήταν όμως να το πει αυτό; Αμέσως ο δήμαρχος δεν άφησε αναπάντητη την πρόκληση και του αντεπιτέθηκε ” κατά μέτωπον”, λέγοντας του και καλώντας τον  ν΄απαντήσει ευθέως:

“Είναι προειδοποίηση; Απειλή;Θέλετε να πάμε αυτή την στιγμή στο Αστυνομικό Τμήμα” ;

Η απάντηση του κ. Πάχου ήταν η εξής :”Βεβαίως να πάμε στο ΑΤ και όχι μόνο εκεί. Εγώ θα πάω μ΄αυτά που λέτε και στον εισαγγελέα . Θα πάω και θα δώσω στοιχεία”.

Ωστόσο όταν αμέσως μετά ο  δήμαρχος του είπε να διακοπεί η συνεδρίαση και αμέσως να μεταβούν στο Τμήμα  εκείνος  δεν είπε “ναι πάμε  εδώ και τώρα”.