Παντοδύναμος και πάλι ο Δημόπουλος -Πιο ισχυρός ακόμη και από τον Χουρσαλά στο δήμο

Υπό τον πλήρη έλεγχο του Γιώργου Δημόπουλου, παραμένει ο δήμος Κορυδαλλού ,και στη νέα δημαρχιακή θητεία του Νίκου Χουρσαλά.

Παρά το θριαμβευτικό ποσοστό που έλαβε στις δημοτικές εκλογές , ο κ. Χουρσαλάς, “παρέδωσε” και πάλι το δήμο στα “χέρια” του κ. Δημόπουλου.

Με απόφαση του κ. Χουρσαλά , εξακολουθεί να είναι αντιδήμαρχος των δυο πιο νευραλγικών τομέων  κάθε δήμου , και συγκεκριμένα της Οικονομικής και της Τεχνικής ( έργα) υπηρεσίας.

Ο κ. Χουρσαλάς , διατηρώντας έτσι τον κ. Δημόπουλο, στην κορυφή της ηγετικής πυραμίδα, διαψεύδει εκείνους -ακόμη και δημοτικούς συμβούλους- που προεκλογικά “ψιθύριζαν” -ότι στόχο είχε ,αν επανεκλεγόταν ,να τον “σούταρε” ή να  τον “ψαλίδιζε”.Περιορίζοντας τον , σε ένα περιφερειακό ρόλο.Με  ποια σκοπιμότητα και από ποια “πηγή” , όμως τα έλεγαν αυτά ; Ποιανού το “παιχνίδι” έπαιζαν βλακωδώς όπως αποδείχθηκε;

Αντίθετα ο επανεκλεγείς δήμαρχος , διατηρώντας τον κ.Δημόπουλο , ως τον πλέον στενότατο συνεργάτη του και της απολύτου εμπιστοσύνης ,  έμπρακτα τους διέψευσε ,διατρανώνοντας  και την παντελή αναξιοπιστία τους. Και όχι μόνο αυτό.

Προπαντός αναγνωρίζει στον πρόσωπο του κ. Δημόπουλου :

-Τον καθοριστικότατο ρόλο που είχε στην επανεκλογή του και ότι χωρίς αυτόν δεν θα είχε τέτοιο αποτέλεσμα

-Ότι εξακολουθεί και παραμένει ισότιμος μ΄αυτόν και ο ΑΛΛΟΣ εταίρος στη Δημοτική Αρχή

-Το έργο που επιτέλεσε τα προηγούμενα χρόνια και κυρίως ότι

-Τόσο ο ίδιος όσο και κανείς άλλος στην παράταξη του , δεν έχει αντίστοιχες ικανότητες να προίσταται των σημαντικότατων αυτών υπηρεσιών.