Σταμάτησε το “καψόνι” στον Μελά , ο Δημόπουλος-Επέτρεψε να γίνει αντιδήμαρχος

 

Μετά από τρία χρόνια, ο αντι…δήμαρχος  Κορυδαλλού , Γιώργος Δημόπουλος , έκανε τελικά το “χατίρι” του (συν) δημάρχου, Νίκου Χουρσαλά και είπε το “ναι” να γίνει αντιδήμαρχος, ο Γιάννης Μελάς.

Ο κ. Δημόπουλος , όπως είχαμε γράψει και στο παρελθόν , φέρεται να είχε θέσει  veto εξαρχής της συγκρότησης αυτής της αν μη τι άλλο , πολύ περίεργης πολιτικής-αυτοδιοικητικής συμμαχία του ,με το νικητή των εκλογών του 2019 , κ. Χουρσαλά, να μην τοποθετηθεί σε θέση αντιδημάρχου ο κ. Μελάς.

Από την πλευρά του , του κ. Μελά , τότε λεγόταν  ότι εκείνος ήταν που απέρριπτε προτάσεις ν΄αναλάβει πόστο στη συνδιοίκηση Χουρσαλά- Δημόπουλο ,γιατί δεν επιθυμούσε να ήταν μαζί με τον δεύτερο σε θέση ευθύνης στη Δημοτική Αρχή.

Ότι και αν ισχύει, η τελευταία εξέλιξη είναι , ότι διορίστηκε ο κ. Μελάς , έμμισθος αντιδήμαρχος κοινωνικών υπηρεσιών .

Η ” βεντέτα”  Μελά- Δημόπουλου , κρατά από τις εκλογές του 2014 .

Τότε ενόψει του β΄γύρου , όπου ο κ. Μελάς ήταν αντίπαλος του κ. Κασιμάτη ( με τον οποίο σημειωτέον  …ξαναπήγε μαζί του  στις εκλογές του 2019 ως απλός υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος), είχε ζητήσει την υποστήριξη του κ. Δημόπουλου . Ο κ. Δημόπουλος είχε και εκείνος τότε αποσκιρτήσει από τον κ. Κασιμάτη και ως υποψήφιος δήμαρχος είχε αποκλειστεί από το β΄γύρο , αφού είχε έρθει προτελευταίος.

Σύμφωνα πάντα με εξιστορήσεις του ίδιου του κ.Μελά, στις οποίες μέχρι και τώρα επιμένει , είχαν τότε  “συμφωνήσει” μεταξύ τους τους, όποιος φτάσει στο β΄γύρο αντίπαλος του κ. Κασιμάτη , ο άλλος να τον υποστηρίξει.

Συγκεντρώνοντας υπερδιπλάσιο ποσοστό από κείνο του κ. Δημόπουλου ,τελικά ο κ. Μελάς ήταν στο β΄γύρο . Αλλά ο κ. Δημόπουλος, σύμφωνα πάντα με τις εξιστορήσεις του κ. Μελά ,  δεν τήρησε τη συμφωνία και δεν τον υποστήριξε.Εξέδωσε μάλιστα δημόσια ανακοίνωση με την οποία καλούσε τους ψηφοφόρους του , να ψηφίσουν κατά συνείδηση.

Τα παραπάνω όλα διαψεύδει κατηγορηματικά ο κ. Δημόπουλος , επαναλαμβάνοντας από τότε κατηγορηματικά ότι ουδέποτε είχε συνάψει οποιαδήποτε συμφωνία με τον κ. Μελά.

Όπερ σημαίνει, κατ΄αυτούς , ότι ένας από τους δυο λέει ψέματα και είναι  πολιτικά αναξιόπιστος

Σημειωτέον δε  ότι μέχρι τώρα , στα τρία χρόνια που τόσο ο κ. Δημόπουλος όσο και ο κ. Μελάς , στηρίζουν ενεργά τη Δημοτική Αρχή Χουρσαλά , μεταξύ τους , δεν έχουν ανταλλάξει  -τουλάχιστον δημόσια – ούτε “καλημέρα”.

Ο κ. Χουρσαλάς , που στις εκλογές του 2014 ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον κ. Μελά και στενός του συνεργάτης όλα τα μετέπειτα χρόνια ως εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης του,  γνωρίζει προφανέστατα παρά πολύ καλά και από ” πρώτο χέρι” τι πραγματικά συνέβη .

Η απόφαση του λοιπόν , να διορίσει τον κ. Μελά αντιδήμαρχο, ενδεχομένως και να είναι η απάντηση σ΄όλα αυτά . Εκτός και αν θεωρεί την πολιτική αξιοπιστία ή …αναξιοπιστία κάποιου , κάτι το ” επουσιώδες”.