Όταν γίνουν οι μελέτες και μετά …βλέπουνε

 

petros_kapagerof_gipedo_pirea

 

Η βουλευτής , Γεωργία Γεννιά πραγματοποίησε την Πέμπτη 31 Μαρτίου προγραμματισμένη συνάντηση με την Πρόεδρο και τον Γραμματέα της Επιτροπής Διοίκησης του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεότητας Αγίου Κοσμά,  Λαρεντζάκη Ζωή και Ραλλάτο Ανδρέα, στους οποίους εξέθεσε το σημαντικό ζήτημα της εγκατάλειψης του κλειστού γηπέδου καλαθοσφαίρισης «Πέτρος Καπαγέρωφ» και της επαναλειτουργίας του.

Η κ. Λαρεντζάκη και ο κ. Ραλλάτος  ενημέρωσαν την κα. Γεννιά αναφορικά με τα αίτια της εγκατάλειψης όπως και τις ενέργειες που απομένουν προκειμένου να ξεκινήσουν οι ενέργειες αποκατάστασης. Η εκτίμηση τους είναι ότι στο επόμενο διάστημα θα έχουν ολοκληρωθεί οι εναπομείναντες μελέτες έτσι ώστε να μπορούν να προχωρήσουν στα επόμενα βήματα.

Η κα. Γεννιά ανέφερε ότι είναι πολύ σημαντικό για τους αθλητικούς συλλόγους και τον κόσμο του Πειραιά η επαναλειτουργία του Κλειστού Γυμναστηρίου Καλαθοσφαίρισης «Πέτρος Καπαγέρωφ». Η παράληψη δε της αποκατάστασης των ζημιών βαραίνουν όσους μέχρι σήμερα δεν προέβησαν στις απαραίτητες ενέργειες.

 
 

About the author

More posts by