Ενημέρωσε τα σχολεία για το κατηχητικό ο ΙΝ Αγ.Δημητρίου Κορυδαλλού

 

Επίσκεψη στο  9ο Δημοτικό Σχολείο Κορυδαλλού και σε δυο νηπιαγωγεία , στο  7ο και 21ο , πραγματοποίησαν σήμερα ιερείς του Ναού Αγ. Δημητρίου Κορυδαλλού.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση του Ιερού Ναού στο διαδίκυτο « με πολλά χαμόγελα από τους μικρούς μας φίλους και χαρά ζωγραφισμένη στα μικρά προσωπάκια ,έγινε σήμερα επίσκεψη για ενημέρωση της έναρξης των κατηχητικών μας συντροφιών στα σχολεία της ενορίας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εκ βάθους καρδιάς τους διευθυντές και δασκάλους των σχολείων της ενορίας μας 9ου Δημοτικού και 7ου και 21ου νηπιαγωγείου Κορυδαλλού για την θερμή τους υποδοχή σήμερα …από την πρώτη στιγμή η διάθεση για συνεργασία μεταξύ ενορίας και σχολικών κοινοτήτων υπήρξε μεγάλη και σπουδαία!!!Θερμά ευχαριστούμε για την αγάπη και τη συνεργασία τους !!!
Ευχαριστίες πολλές και στους καλούς γονείς που θα εμπιστευθούν τα παιδιά τους στα χέρια της μητέρας εκκλησίας ώστε να τους περάσει το μήνυμα Του Κυρίου μας …υποσχόμαστε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης τους και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τα παιδιά μας.!!!
Ας ευλογήσει ο Θεος τούτο το ξεκίνημα!!!

Το ερχόμενο Σάββατο 18 Ιανουαρίου στις 4.30 το απόγευμα ο αγιασμός-έναρξη των κατηχητικών μας !!!!
Παιδιά σας περιμένουμε ….» καταλήγει η σχετική ανάρτηση .