Μάζεψε τρόφιμα και φάρμακα ο Εθνικός


Τρόφιμα και φάρμακα, τα οποία αναμένεται να διανεμηθούν σε αδύναμες οικονομικά οικογένειες του Πειραιά, με ανήλικα και ενήλικα παιδιά, καθώς και μοναχικά άτομα, τα οποία υποστηρίζονται από την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, συγκεντρώθηκαν στην αναμέτρηση του Εθνικού με τον ΑΣ Καρδίτσας για την Α2 κατηγορία μπάσκετ, στο γήπεδο «Παναγιώτης Σαλπέας».
Η είσοδος στο γήπεδο πραγματοποιήθηκε μόνο με την παράδοση μιας σακούλας από τρόφιμα και φάρμακα, αντί εισιτηρίου.
Στον αγώνα που παρέστη ο Δήμαρχος Πειραιά , Γιάννης Μώραλης , τιμήθηκαν ο Γιάννης Μαντζουράνης και ο Άγης Καραμολέγκος, για την πολύχρονη συνεισφορά τους στον Σύλλογο.
Ο Δήμαρχος Πειραιά σε δήλωσή του, αφού εξέφρασε τη χαρά του που παρευρέθηκε στο κλειστό γήπεδο «Π. Σαλπέας», στον αγώνα μπάσκετ του Εθνικού με τον ΑΣ Καρδίτσας, αναφέρθηκε στην ωραία πρωτοβουλία που ανέλαβε το τμήμα μπάσκετ του Εθνικού να βραβεύσει τον Γιάννη Μαντζουράνη «έναν από τους παιδικούς μας ήρωες» -όπως είπε – αλλά και τον Άγη Καραμολέγκο για την προσφορά του στο μπάσκετ και γενικότερα και στον Εθνικό.
Ο κ. Μώραλης χαρακτήρισε αξιόλογη ενέργεια την πρωτοβουλία αντί για εισιτήριο να μαζευτούν τρόφιμα για να δοθούν σε ένα καλό σκοπό.
Για τον Γιάννη Μαντζουράνη, ο Δήμαρχος Πειραιά τόνισε χαρακτηριστικά: «είναι ο παιδικός ήρωας ανθρώπων που είναι περίπου 50 ετών όπως εγώ. Τον ζούμε στα γήπεδα από «μηδέν» ετών, με τη φωνή του, με το πάθος του, με το ήθος του, με την αγάπη του για το ποδόσφαιρο και την αγάπη του για τον Εθνικό και την εθνική ομάδα βεβαίως της Ελλάδος». Τέλος, του ευχήθηκε να τα χιλιάσει και να πάρει άλλα τόσα βραβεία στη ζωή του.
Στον αγώνα παρευρέθηκαν: η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά κα Κορίνα Λαουλάκου, η Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά κα Σταυρούλα Αντωνάκου και ο Πρόεδρος της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά κ. Γιάννης Βοϊδονικόλας.

 
 

About the author

More posts by