6 υποτροφίες δωρεάν φοίτησης σε ΙΕΚ του Πειραιά στην Πληροφορική

Ο Δήμος Πειραιά και ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΔΕΛΤΑ, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους και της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, προσφέρουν στους δημότες Πειραιά έξι  πλήρεις υποτροφίες σπουδών, στις μοριοδοτούμενες από το ΑΣΕΠ ενότητες της Πληροφορικής με κριτήρια απολυτηρίου Λυκείου.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ προσφέρει σπουδές Μεταδευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Κατάρτισης επιπέδου 5 και παρέχει στους νέους μια ολοκληρωμένη και συναρπαστική εμπειρία σπουδών, συνδέοντάς τους άμεσα και επιτυχημένα με την αγορά εργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για τις έξι (6) πλήρεις υποτροφίες σπουδών στις μοριοδοτούμενες από το ΑΣΕΠ ενότητες της Πληροφορικής έως την Τρίτη  5 Νοεμβρίου 2019.

Επίσης, μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση στα γραφεία του Τμήματος Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Πειραιά (Δημοσθένους 2 και Ακτή Ποσειδώνος, Πύργος Πειραιά, 2ος  όροφος, γραφείο 1, τηλ.: 2132024715-705), προσκομίζοντας το απολυτήριο του Λυκείου και ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

                                    Αλιγιζάκη

Με αφορμή την σημαντική αυτή εκπαιδευτική προσφορά προς τους δημότες του Δήμου Πειραιά, η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης Δρ. Ασπασία Αλιγιζάκη δήλωσε:

«Ο Δήμος Πειραιά και το Τμήμα Διά Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Παιδείας του Δήμου Πειραιά στην προσπάθειά τους να ενδυναμώσουν τις εκπαιδευτικές και επαγγελματικές δυνατότητες των πολιτών, προσφέρουν σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ΔΕΛΤΑ έξι σημαντικές υποτροφίες που θα αναπτύξουν τον εκπαιδευτικό ορίζοντα των πολιτών και θα ενισχύσουν τα επαγγελματικά τους εφόδια. Ο Δήμος Πειραιά στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, έχει αναπτύξει ένα δίκτυο προσφορών και δράσεων με Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς που συμβάλλουν καθοριστικά στη γνωστική ανάπτυξη και κατάρτιση των πολιτών της πόλης μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ΔΕΛΤΑ για αυτήν την ευκαιρία που προσφέρει στους δημότες μας. Παράλληλα, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι με όλες μας τις δυνάμεις θα προσπαθήσουμε να ανοίξουμε στους συμπολίτες μας ένα «παράθυρο» ελπίδας για το μέλλον, το οποίο μόνο η Παιδεία μπορεί να προσφέρει. Και στην προσπάθειά μας αυτή σας καλούμε όλους να σταθείτε συνοδοιπόροι για ένα καλύτερο αύριο».

 

 
 

About the author

More posts by