Πολιτικά αναξιόπιστοι και αχάριστοι ο Κασιμάτης και τα στελέχη του

papandreoy - kassimatisΆφαντοι ήταν από το Επιστημονικό Συνέδριο του ΙΣΤΑΜΕ και το ΠΑΣΟΚ και την Κεντροαριστερά ,  οι «ΠΑΣΟΚαρες» του Κορυδαλλού Κασιμάτης , Χριστοφορίδης ,Γουρδομιχάλης και λοιποί που όλα τα προηγούμενα χρόνια «κορδόνονταν» για τα κολλητηλίκια τους με « Λαλιώτηδες» , «Χρυσοχοίδηδες» , « Νιώτηδες» , « Καχριμάκηδες» κ.α           Θεωρούν ότι οι πολίτες του Κορυδαλλού που δεν θα τους ψήφιζαν γιατί θα τους θεωρούσαν  «ΠΑΣΟΚ»  έχουν υποστεί λοβοτομή και στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές θα τους ψηφίσουν , νομίζοντας ότι προέκυψαν από « παρθενογέννηση».
Βεβαίως τόσο ο Λαλιώτης όσο και ο Χρυσοχοίδης , ο Καχριμάκης και ο Νιώτης , όπως και πολλοί άλλοι , σεβόμενοι πρωτίστως τον εαυτό τους , την πολιτική τους πορεία αλλά και την ιδεολογική –ιστορικά – ταύτισή τους  με το ΠΑΣΟΚ , παρά τις όποιες διαφωνίες ή ενστάσεις που μπορούν να έχουν σε θέματα τρέχουσας πολιτικής συγκυρίας , ήταν εκεί .
Την πολιτικά αχάριστη  αυτή  συμπεριφορά  ο κ. Κασιμάτης και αρκετά από τους πρώην « πράσινους» τοπάρχες που βρίσκονται στη Δημοτική του Αρχή , είχαν επιδείξει και κατά τις εκλογές του περασμένου καλοκαιριού . Όταν  αρκετοί  εξ’ αυτών στις εκλογές του Μαίου  στήριζαν Γαλανό ( ΔΗΜΑΡ) και  του Ιουνίου   ΣΥΡΙΖΑ ή τη Γιαννακάκη ( ΔΗΜΑΡ) .
Ο «ΠΑΣΟΚαράς» μάλιστα Κασιμάτης  ( και οι λοιποί) , δεν είχε δείξει το ανάλογο πολιτικό τακτ , να  υποδεχθεί με τη θεσμική του ιδιότητα ως Δήμαρχος , τον τότε αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης ,Ευάγγελο Βενιζέλο , όταν τίμησε την πόλη του Κορυδαλλού , επιλέγοντάς την , για την πραγματοποίηση της  κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του κόμματός του , κάτι που γινόταν για πρώτη φορά. Και πολύ περισσότερο δε να παραστεί στη συγκέντρωση της πλατείας Ελευθερίας.
Όταν τα προηγούμενα χρόνια ,  τότε που «πούλαγε» ψηφοθηρικά και όχι μόνο να είσαι ΠΑΣΟΚ , μετετρεπόντουσαν σε « συγκεντρωσιάρχες» , διοργανώνοντας τη μεταφορά με πούλμαν οπαδών στις συγκεντρώσεις ή μετέτρεπαν τα γραφεία τους σε άτυπα εκλογικά κέντρα  σταύρωσης ψηφοδελτίων και προώθησης των  «εκλεκτών» τους υποψηφίων βουλευτών . Φυσικά του ΠΑΣΟΚ.
Ή εβαζαν  «λυτούς και δεμένους» ακόμη και το 2010 , για να πάρουν το κομματικό «χρίσμα» του ΠΑΣΟΚ ή να εκλεγούν στα κομματικά του όργανα , δίνοντας φυσικά « όρκους αιώνιας πίστης» και «διαπιστευτήρια» για το πόσο ΠΑΣΟΚ είναι
Αυτούς όλους  λοιπόν και τα « καμώματά» τους πληρώνει εκτός άλλων το ΠΑΣΟΚ σήμερα .Ευτυχώς όμως φαίνεται ότι απαλλάχθηκε οριστικά και αμετάκλητα .  Αλί και τρισαλί , στα κόμματα που προσσεγίζουν τώρα

 
 

About the author

More posts by