Ανάλγητοι και σ΄αυτό; Η Ζωοφιλική Οργάνωση καταγγέλλει τη διοίκηση Κασιμάτη

Τι και αν ο δήμος Κορυδαλλού ετησίως επιχορηγεί με δεκάδες χιλιάδες ευρώ (!) το δημοτικό σύνδεσμο του ΠΕΣΥΔΑΠ που έχει αρμοδιότητα για τα ζώα .

Τι και αν κορυφαίο στέλεχος της διοίκησης Κασιμάτη είναι ο Γρηγόρης Γουρδομιχάλης , πρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ.

Παρ΄ όλα αυτά , όπως καταγγέλλει η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης , η οποία δέχθηκε τις εκκλήσεις των εγκλείστων γυναικών στις φυλακές Κορυδαλλού , η διοίκηση Κασιμάτη , αρνήθηκε να συνεισφέρει με ελάχιστα χρήματα ή να συμβάλει στην στείρωση και μέριμνα για τις τριάντα γατούλες που έχουν οι φυλακισμένες για να τις κρατούν συντροφιά στις δύσκολες αυτές στιγμές της ζωής τους.

Σύμφωνα με την καταγγελία της Ζωοφιλικής Οργάνωσης , η διοίκηση Κασιμάτη αδιαφόρησε παντελώς στο σχετικό αίτημα που της υπέβαλε . Και έτσι η οργάνωση αυτή απευθύνει έκκληση στους πολίτες να συνδράμουν, με ότι ο καθένας μπορεί .

Αναφέρει συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Ζωοφιλικής οργάνωσης :

» Σήμερα περάσαμε την πόρτα των φυλακών Κορυδαλλού.
Δεν υπάρχει τίποτα πιο λυτρωτικό, τίποτα πιο απελευθερωτικό, απ’ την αγάπη. Η στοργή των κρατούμενων γυναικών στις φυλακές Κορυδαλλού για τις γατούλες που τις συντροφεύουν τις έκανε να αναζητήσουν βοήθεια για τη φροντίδα τους. Έτσι κάπως βρήκαν τον τρόπο να επικοινωνήσουν μαζί μας και φυσικά δεν μπορούσαμε να μείνουμε ασυγκίνητοι!

Αρχικά επικοινωνήσαμε με τον Δήμο Κορυδαλλού προκειμένου να βοηθήσουμε με μεταφορές σε δικό τους κτηνίατρο για κτηνιατρικό έλεγχο και στειρώσεις. Δυστυχώς δεν βρήκαμε καμία ανταπόκριση.

Οπότε δεν μας μένει παρά να απευθυνθούμε για άλλη μια φορά στην αγάπη σας και να σας παρακαλέσουμε να μας βοηθήσετε να καλύψουμε τις ανάγκες αυτής της μεγάλης προσπάθειας.
45 γάτες που ζουν εσώκλειστες στο τμήμα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού περιμένουν τη βοήθεια όλων μας.
Οι γάτες αυτές φροντίζονται από τις κρατούμενες και είναι μία συντροφιά για τις γυναίκες αυτές.
Το κτηνιατρείο που θα πραγματοποιήσει τον έλεγχο και τις στειρώσεις στις γατούλες αυτές προκειμένου να βοηθήσει μας έδωσε την εξαιρετικά χαμηλή τιμή 30 ευρώ ανα ζώο.
Κάθε συνεισφορά είναι πολύτιμη! Μπορείτε να καλύψετε μέρος των κτηνιατρικών εξόδων, να βοηθήσετε με τροφή και άμμο, με χάπια κι αμπούλες αποπαρασίτωσης, με παιχνίδια, αμμολεκάνες, μαξιλάρια, ονυχοδρόμια. Κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη για αυτές τις γάτες και τις φίλες τους! Άλλωστε το είπαμε ήδη: Η αγάπη είναι λυτρωτική. Θα μπορούσαμε ποτέ να της γυρίσουμε την πλάτη;
*Αν θέλετε να βοηθήσετε στα έξοδα τους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε τον τραπεζικό μας λογαριασμό είτε το paypal με την αιτιολογία «ΓΑΤΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ»:
Τράπεζα Πειραιώς: 60 4001 0189 237
BIC : PIRBGRAA
IBAN GR76 0171 0400 0060 4001 0189 237
Paypal: support@zeil.gr
Οποιαδήποτε δωρεά, δεν έχει σημασία πόσο μικρή ή μεγάλη, πάντα αποδεικνύεται εξαιρετικά χρήσιμη για εμάς.
Για οποιοδήποτε ποσό μην ξεχνάτε να δηλώνετε στην κατάθεση τα στοιχεία σας ώστε να σας ταχυδρομήσουμε την απόδειξη σας.
Η βοήθειά σας κάνει τη διαφορά!
https://www.facebook.com/events/1428231563973097/

Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης – Ilioupolis Animal Welfare
www.zeil.gr / info@zeil.gr
Οι φίλοι δεν αγοράζονται – Υιοθετήστε ένα αδέσποτο «.

 
 

About the author

More posts by