«Φόρεσε τα γάντια του» το Δημοτικό Κίνημα Εθελοντισμού Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη

 

κοινοφελής-εργασία-καθαριότητα

Το Δημοτικό Κίνημα Εθελοντισμού Νίκαιας- Αγ.Ι. Ρέντη και οι μαθητές του 13ου Δημοτικού Σχολείου Νίκαιας θα φορέσουν τα γάντια τους, θα πάρουν τις σκούπες τους και τις μπογιές τους για να ομορφύνουν τον πεζόδρομο στην οδό Σοφοκλέους 41. Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 10 το πρωί μικροί και μεγάλοι θα εξωραϊσουν τον συγκεκριμένο χώρο στέλνοντας το δικό τους μήνυμα:« Αλλάζω στάση… Μπαίνω σε Δράση».

Ο Δήμαρχος Νίκαιας- Αγ.Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης αναφέρει:

«Πριν από μερικούς μήνες απευθυνθήκαμε στους φορείς της πόλης, πολιτιστικά και αθλητικά σωματεία, συλλόγους και σχολεία ζητώντας τους να πάρουν μέρος στη δημιουργία ενός Δημοτικού Κινήματος Εθελοντισμού. Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη γεγονός που μας ενθάρρυνε ακόμη περισσότερο ώστε σκέψεις και ιδέες να γίνουν πράξη.

Ο εξωραϊσμός του πεζόδρομου έξω απο το 13ο Δημοτικό σχολείο είναι η πρώτη δράση του Δημοτικού Κινήματος Εθελοντισμού. Μετά από συνεργασία με τη Διεύθυνση του σχολείου, παιδιά και μεγάλοι θα αφιερώσουν τον ελεύθερο χρόνο τους για να βάλουν τη δική τους πινελιά στην πόλη. Στόχος μας είναι να πολλαπλασιάσουμε τις παρεμβάσεις μας λειτουργώντας όλοι μαζι ως ομάδα υπεύθυνη και κοινωνικά ευαισθητοποιημένη».

ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Σοφοκλέους 41 (πεζόδρομος 13ου Δημοτικού Σχολείου Νίκαιας)

Ώρα έναρξης: 10.00 π.μ.

 
 

About the author

More posts by