Ο Χρήστου έκλεισε ινστιτούτο αισθητικής στον Πειραιά

istitouto - xristou

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κ. Στέφανου Χρήστου, σφραγίστηκε  εργαστήριο αισθητικής στον Πειραιά με διακριτικό τίτλο «VELVET  BEAUTY”, σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας .

.           Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι διαπιστώθηκε από τον έλεγχο της αρμόδιας επιτροπής ελέγχου Εργαστηρίων Αισθητικής της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Πειραιά ,ότι η επιχείρηση λειτουργούσε χωρίς τη νόμιμη άδεια / βεβαίωση λειτουργίας  , με αποτέλεσμα να μην διασφαλίζεται και προστατεύεται η δημόσια υγεία.

Η σχετική απόφαση έχει κοινοποιηθεί στο Υπουργείο Υγείας ,  και στο Σύνδεσμο Επαγγελματιών Αισθητικών Ελλάδος.

Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης  Πειραιά Στέφανος Χρήστου  επεσήμανε ότι  «όλες οι επιχειρήσεις  και ειδικά εκείνες που προσφέρουν υπηρεσίες που σχετίζονται με την υγεία και ασφάλεια των καταναλωτών, οφείλουν να τηρούν κατά γράμμα τις προβλεπόμενες από τον νόμο προϋποθέσεις. Θέλω να καταστήσω σαφές ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά είναι αρωγός και συμπαραστάτης της υγιούς επιχειρηματικότητας αλλά σε ότι αφορά τη  δημόσια υγεία δεν πρόκειται να κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω  και όποιος δεν συμμορφώνεται με τα οριζόμενα από το νόμο, υφίσταται και τις συνέπειες του».

 

 

 

 
 

About the author

More posts by