Δωρεάν  θέατρο και εκδηλώσεις για τα μέλη των 11 ΚΑΠΗ του Πειραιά  

Τη θεατρική παράσταση  «Μενεξέδες & Ζουμπούλια», παρακολούθησαν  δωρεάν στο Δημοτικό Θέατρο, τα μέλη των 11 Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης, στο πλαίσιο ψυχαγωγικών δράσεων που διοργανώνει ο  Δήμος Πειραιά για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χρήστος Αγραπίδης, παραβρέθηκαν στο Δημοτικό Θέατρο και παρακολούθησαν μαζί με τα μέλη την παράσταση.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε σύντομο χαιρετισμό του, τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που βλέπει τα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης να ανταποκρίνονται στις εκδηλώσεις του Δήμου, προσθέτοντας: «Χαίρομαι που επί 2 ημέρες το Δημοτικό Θέατρο είναι γεμάτο. Πρόκειται για μια όμορφη πρωτοβουλία, στο πλαίσιο των ψυχαγωγικών προγραμμάτων που υλοποιεί ο Δήμος. Στόχος μας είναι να τα εμπλουτίσουμε ακόμα περισσότερο, προκειμένου να σας προσφέρουμε όμορφες στιγμές και να σας βλέπουμε χαμογελαστούς». Τέλος, αναφέρθηκε στις ψυχαγωγικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στα 11 Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Χρήστος Αγραπίδης, σε δήλωσή του τόνισε ότι ο Δήμος Πειραιά διοργανώνει θεατρικές παραστάσεις στο Δημοτικό Θέατρο και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις στα 11 Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης, με στόχο να προσφέρει χαμόγελα και όμορφες στιγμές τα μέλη των Κέντρων Αγάπης. «Πιστεύω πως είναι σημαντικό να δημιουργούμε τις προϋποθέσεις, προκειμένου να ψυχαγωγούνται τα μέλη μας.  Οι  δράσεις αυτές υλοποιούνται ενισχυτικά με τις υπάρχουσες δραστηριότητες που γίνονται στα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης και χαίρομαι γιατί βλέπω ότι τα μέλη μας ανταποκρίνονται με θετική διάθεση σε αυτές τις πρωτοβουλίες», σημείωσε ο κ. Αγραπίδης.

 

 

 

 
 

About the author

More posts by