Με τους Boys + Noise   ξεκινά το Καρναβάλι του Ρέντη

1_16

 

Για 22η φορά ο Ρέντης , γιορτάζει τις απόκριες με παρελάσεις , αλλά όπως συμβαίνει  τα τελευταία χρόνια και στη Νίκαια , συναυλίες, παιδικές παραστάσεις στις πλατείες, καντάδες στους δρόμους της πόλης, παιχνίδια, πάρτυ και πολλά άλλα από το Σάββατο 20/2 έως την Κυριακή 13/3.
«Φέτος ξαναξεκινάμε δυνατότεροι από κάθε άλλη φορά τα τελευταία 5 χρόνια! Θέλουμε το κέφι, τη φαντασία, τη χαρά και την ενέργεια μικρών και μεγάλων να μας συνεχώς για τρεις βδομάδες» , αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου και προσθέτει:

«Σε πείσμα των καιρών, εμείς θα χαρούμε και θα βρεθούμε μεταξύ μας για να περάσουμε όμορφα, να χορέψουμε και να γελάσουμε. Σας θέλουμε όλους μαζί μας και να μην λείψει κανείς!».
Η έναρξη του καρναβαλιού Ρέντη-Νίκαιας , είναι το Σάββατο το μεσημέρι στις 2:30 στο χώρο του Village Shopping & More με το πιο αγαπημένο μοντέρνο, νεανικό συγκρότημα, τους Boys + Noise και τον Dj Pitsi !!!