Ομαδική Εικαστική Έκθεση Νικαιωτών Καλλιτεχνών

 

 

Ο Σύλλογος Γυναικών Νίκαιας – Ρέντη, διοργανώνει τη 2η Ομαδική Εικαστική Έκθεση Νικαιωτών Καλλιτεχνών.

Φέτος, έπειτα από τη περσινή επιτυχημένη έκθεση,  για δεύτερη φορά και με τη βοήθεια ομάδας Νικαιωτών καλλιτεχνών, ανδρών και γυναικών, διοργανώνει την 2η Ομαδική Εικαστική Έκθεση τους.  στον Πολιτιστικό  Πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος» (Θηβών 245,Νίκαια) από 16 έως 23 Οκτωβρίου.

Οι ώρες λειτουργίας είναι 18:00-21:00. Συμμετέχουν περισσότεροι από 35 καλλιτέχνες με έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, αγιογραφίας, όπως και το τμήμα του Συλλόγου μας με καλλιτεχνικές δημιουργίες.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου  (7μμ) και θα συμμετέχει και η χορωδία του Μουσικού Ομίλου Νίκαιας.

Σ΄ανακοίνωση του , αναφέρει , «συνεχίζουμε  να ενώνουμε τις δυνάμεις μας, για να προσφέρουμε το δικό μας λιθαράκι στον πολιτισμό της πόλης και να παρακινήσουμε κι άλλους συνδημότες μας να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερό τους χρόνο! Φιλοδοξούμε η έκθεση αυτή να συνεχίσει και να αποτελέσει θεσμό, ώστε κάθε χρόνο οι καλλιτέχνες της πόλης μας να βρίσκουν φιλόξενο χώρο για να εκθέτουν τα έργα τους.

Η τέχνη ενώνει τη δύναμη της με τη φωνή των γυναικών για να σηκώσουν ψηλά τις σημαίες της  διεκδίκησης, του ανυποχώρητου αγώνα, να απορρίψουν τη σημερινή βαρβαρότητα και να παλέψουν για τις σύγχρονες ανάγκες των ίδιων και των οικογενειών τους».

 
 

About the author

More posts by