Άγριο κράξιμο στις «Μαυρογιαλούρικες» πρακτικές της διοίκησης Κασιμάτη

 

Δεκάδες σχόλια εξοργισμένων  πολιτών με τη  Μαυρογιαλούρικη τακτική  της σε αποδρομή Δημοτικής Αρχής  Κασιμάτη , έχουν αναρτηθεί στο  facebook της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου .

Οι πολίτες του Κορυδαλλού , αναφέρει  σε δημοσίευμα της , η εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΕΑ , «καταγγέλλουν την κοροιδία και την προσπάθεια υφαρπαγής των ψήφων των πολιτών  από τον σημερινό γηραιό δήμαρχο, κάνοντας δήθεν έργα.

Επί πέντε χρόνια διακρίθηκε στην ΠΑΝΤΕΛΗ απραξία και όλες οι δομές και υποδομές διαλύθηκαν ( παιδικές χαρές , γήπεδα κ.α) και τώρα  λίγες ημέρες πριν τις εκλογές ανακοινώνει έργα , που ΘΑ γίνουν , αν γίνουν ( εδώ μια ασφαλτόστρωση της προκοπής δεν μπορεί να κάνει ) την επόμενη τετραετία.

Αυτό είχε πράξει ο απερχόμενος δήμαρχος και το 2010 , με τον  «ποδηλατόδρομο» -ΣΚΑΝΔΑΛΟ  της Αγ. Γεωργίου , παρουσιάζοντας τον ως « έργο πνοής» αλλά και το 2014 με την πλατεία Μέμου , που αποδείχθηκε τελικά ( μετά τις εκλογές) ένα έκτρωμα και καταστροφή για την περιοχή .

Κάτι ανάλογο επιχειρεί  τώρα εξαγγέλλοντας « ανάπλαση» στα 88 στρ , αποσιωπώντας ( τυχαία) πόσο θα κοστίσει.

Μπροστά στην κοροιδία αυτή , έντονη είναι η αντίδραση των πολιτών .Μόνο δυο εκφράζονται θετικά και αυτοί ο ένας είναι υποψήφιος δημοτικός του σύμβουλος και η άλλη συγγενής υποψηφίου του .Σ ΄ όλους για ευνόητους λόγους  έχουμε αφήσει μόνο τα αρχικά των ονομάτων τους».

Οι αναρτήσεις -σχόλια είναι ΑΥΤΟΥΣΙΕΣ οιεξής :

 

Δήμος Κορυδαλλού

30 Απριλίου στις 3:21 π.μ. •

Δήμος Κορυδαλλού

32 σχόλια33 κοινοποιήσεις

Σ Μ: Κα το Σχιστό Κορυδαλλού στο έλεος του._

Α Π Σ Μ  εκεί δεν έχει ψήφους

Γ ΑΤ: εχει Κ εκεί ψήφους… ας κάνουν κάτι Κ σε εμας. στα λατομεία έχει πολύ χώρο Κ το κόστος δεν θα είναι τόσο μεγάλο!

SM:Το Σχιστό παραμένει στην βρώμα και στο έλεος των Ρομα!

Μ Π: Εμεις ειμαστε αλλουνού θεου! Εκλεισαν τα νταμαρια υποτίθεται για να εκμεταλευτουν τον χωρο….ημουν παιδακι τοτε….μεγαλωσα εκανα δικα μου παιδια και ακομα ετσι εχουν μείνει… μην θίξουμε και αλλα θεματα γιατι δεν θα τελειώσουμε ποτε!

D A :Ελάτε και προς τα κατωωωωω. Μεταξύ Κορυδαλλού και Νίκαιας που θα γίνει άτυχημα με τα δέντρα. Που χρόνια σας παρακαλάμε. Αααα και στείλτε ανθρώπους εργαζόμενους όχι ο Κασιμάτης με το λουστρινι γιατί θα φάει τέτοια γιούχα και το λουστρινι γλυστραει……

Ε Δ :Λίγο πριν τις εκλογές τα θυμήθηκε όλα τα έργα ο κύριος κασιματης!!!! Απλά υποτιμάει τη νοημοσύνη μας!!!!!

A A :Ο Κορυδαλλός δεν είναι μόνο εκεί γύρω γύρω…στον Άνω Κορυδαλλό τίποτα όλα στο έλεος…στο 10 δημοτικό σχολείο στην Καραολή και πάνω όλα είναι βρώμικα… διαλυμένα… καμία ασφάλεια η πλατεία κ το σχολείο έχουν γίνει σκουπιδότοπος και μαζεύονται όλα τα παράνομα στοιχεία ένα χάος… Αυτά κάνετε ότι δεν τα ξέρετε… Έλεος κύριοι.

Γ Κ:A.A οσο κ να φωναζουμε ο Ανω Κορυδαλλος δεν ανηκει μαλλον στον δημο 🤔😏

V S :Ένα μεγάλο μπράβο στον δήμαρχο μας για ολα αυτά που έχει κάνει και που θα κάνει στο μέλλον ,όσο για ολα αυτά που γράφουν όλοι αυτοί ,είναι οι ίδιοι που βρωμίζουν και που πετάνε τα σκουπίδια τους παντού και που χαλάνε ότι καινούργιο γίνει ,ποσά βλέπω και όταν τους μιλήσεις σε βρίζουν κιόλας .Μπραβο λοιπόν στον δήμαρχο και τα στελέχη του !!!!!καλη συνέχεια στο έργο σας !!!

Μ Β :Κλαδέψτε πρώτα τα δέντρα στα πεζοδρόμια που θέλουν κάθε χρόνο και έχουν μπει μέσα στα μπαλκόνια μας.Αυτό δεν το έχετε κάνει ποτέ . Ξεκινήστε με κάτι πιο απλό και εύκολο

PM :Μ. Β ακριβώς κάθε εξι μήνες μην σου πω και σιγά τα δέντρα…πανω στα μικροσκοπικά πεζοδρόμια …ή που εριξαν πίσσα σε δρόμους επιλογής…

Μ Β:P.Μ Τίποτα δεν κάνει δέντρα δεν κλαδεβουν στις λαϊκές μαζεύονται όλα τα φορτηγά στα στενά και καβαλάνε τα πεζοδρόμια και κάνουν ζημιές . Τους παίρνεις εκατό τηλέφωνα όταν σπάνε σωλήνες να έρθουν να τις φτιάξουν . Πλατεία ελευθερίας μόνο με τα πόδια μπορείς να πας σκέψου να λειτουργήσει και το μετρό. Οι Φυλακές δίπλα στα σπίτια μας.

M K :Έτσι ειναι πλησιάζουν εκλογές και ξεκινούν οι υποσχέσεις. Υπάρχουν και άλλες περιοχές όπως στο σχιστο Κορυδαλλού με τα προβλήματα τα μεγάλα που υπάρχουν. Δώστε υποσχέσεις έχουμε μάθει στα λόγια τα μεγάλα έργα δεν βλέπουμε κάντε κάτι.

Α Π :Θυμάμαι ανάμεσα στα σχολεία πηγαίνανε συμμορίες κ παίζανε ξύλο κ κατσαβιδιες κ έβλεπες κάτω αίματα κ τα σχετικά, πάνε μαστουρια κ μυρίζει ο τόπος μπαφιλα, αλλά αυτά δεν μας νοιαζουν τώρα γτ έρχονται εκλογές κ το παρελθόν ανήκει στο παρελθόν….. Κ το σχιστό Κορυδαλλού έχει μείνει παρατημένο. Ρε πόσο σανο μπορεί να τρώτε;;;;;;

Γ Α :Γιατί το λες? Κ Η ΔΕΗ φτιάχτηκε κ η ταμπέλα….

Α Π:Γ.Α εδώ σαν πόλη έχουμε τόσα χάλια, τα πάρκα έχουμε ανάγκη

Α Σ:Α. Π Αυτό είναι αρμοδιότητα του Δήμου ή της Αστυνομίας;

Α Π :Α. Σ εννοείται της αστυνομίας Αλλά εκεί που παίζουν μπαφοι κ κατσαβιδιες θα το κάνει πολιτισμό, πλανάται οικτρά

V S :Ένα μεγάλο μπράβο στον δήμαρχο μας για ολα αυτά που έχει κάνει και που θα κάνει στο μέλλον ,όσο για ολα αυτά που γράφουν όλοι αυτοί ,είναι οι ίδιοι που βρωμίζουν και που πετάνε τα σκουπίδια τους παντού και που χαλάνε ότι καινούργιο γίνει ,ποσά βλέπω και όταν τους μιλήσεις σε βρίζουν κιόλας .

Μπραβο λοιπόν στον δήμαρχο και τα στελέχη του !!!!!καλη συνέχεια στο έργο σας !!!

Γ Π :Αν κρινουμε απο την αναπλαση της πλατειας μεμου,εχει να πεση πολυ μα παρα πολυ,τσιμεντο,γιατι της αναπλασης ετσι της εννοη ο Κασιματης,

Σ Κ:Σαν το αθλητικο κεντρο που θα ηταν ετοιμο το 2004 στα νταμαρια στο Σχιστο;;;;;;

Έ Κ :Ωραίο έργο δε λέω…αλλά θεωρώ πως υπάρχουν πιο σοβαρά ζητήμα να λυθούν στον Κορυδαλλό ιδίως με τον ερχομό του μετρό…

Ε Λ :Εργο παρακαταθηκη της σημερινης διοικησης του Δημου με επικεφαλης τον Σταυρο. Κασιματη. Πολλα συγχαρητηρια!!!!

Τ Κ: ΝΑ γίνει όμορφα όπως η μεμου…..

Γ Α: αυτο είναι στο θέατρο Βέγγος?

Δ Μ: Ανάπλαση με τις γυναικείες φυλακές στη μέση;

Β.Ζ Μ :Άλλο ένα έργο που θα μείνει στα χαρτιά όπως έχει πολλά στην θητεία του ο Κασιμάτης. Μας έχει πιάσει όλους κορόιδο ο Κασιμάτης. Έργα κάνει μόνο όταν πλησιάζουν οι εκλογές… Χαρακτηριστικό παράδειγμα η δαμωνος που τώρα θυμήθηκε να ρίξει νέα άσφαλτο…. Μετά από τόσα χρόνια….

X-A G :Θα γκρεμιστουν,…

Π Π :Εκλογές φτάνουν!!!!!!!!!!!!!!!

A Ts :Τυχαίο ειναι πως υπογράφηκε λιγους μήνες πριν τις εκλογές. Ολοι καχύποπτοι πχια!!!!

P M :Αν φύγουν οι φυλακές εντελώς τοτε να μιλήσουμε για ανάπλαση ..μην μου μιλας για αθληση οταν διπλα ειναι οι φυλακές με τα χίλια δυο έκτροπα…

 

 

 
 

About the author

More posts by