Άφησε  χωρίς 5 αντιδημάρχους  το Δήμο για να κάνει τελικά …τους ίδιους

 

«Τα παιδεία παίζει» και  « ώδινεν όρος και  έτεκεν μυν» θυμίζουν όσα  προηγήθηκαν και τελικά με μεγάλη χρονική καθυστέρηση …αποφάσισε , ο δήμαρχος Κορυδαλλού , Νίκος Χουρσαλάς , να ορίσει αντιδημάρχους .

Η καθυστέρηση αυτή , που άφησε το δήμο , εν μέσω της νέας έξαρσης της πανδημίας και την κρίσιμη βδομάδα πριν το άνοιγμα των σχολείων αλλά και  μέχρι χθες το απόγευμα , χωρίς αντιδημάρχους Παιδείας , Οικονομικών , Διοικητικού , Καθαριότητας  κ.α αποδείχθηκε τελικά χωρίς κανένα ουσιαστικό αντίκρυσμα .

Κι αυτό διότι  …ξαναδιόρισε τους ίδιους , που είχε μέχρι τότε . Προσθέτοντας μόνον ένα , τον Νίκο Ζήση ως αντιδήμαρχο για θέματα κορωνοιού.

Οι αρμοδιότητες

Σύμφωνα με την απόφαση που ανάρτησε χθες το απόγευμα  στο « Διάυγεια», ο κ. Χουρσαλάς  ξαναδιόρισε τον κ. Δημόπουλο, τόσο ως αντιδήμαρχο όσο και ως αναπληρωτή δημάρχου .

Του αφαίρεσε όμως την αρμοδιότητα του αντιδημάρχου Διοικητικού και του παραχώρησε  εκείνη των Τεχνικών Υπηρεσιών , που τον περασμένο χρόνο είχε κρατήσει για τον εαυτό του. Έτσι πλέον , ο κ. Δημόπουλος , είναι  αντιδήμαρχος  Οικονομικών και Τεχνικών Υπηρεσιών .

Στον Νεκτάριο Τσίρμπα  ,το συντονισμό του συνόλου των δράσεων του Δήμου σε θέματα Διαφάνειας, Ηλεκτρονικής  Διακυβέρνησης –  Ψηφιακής  Σύγκλησης και  Αξιοποίησης  Ευρωπαϊκών Πόρων. Δηλαδή της  Διεύθυνσης Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Πληροφορικής. Επίσης τους βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Τον  Κυριάκο  Τζέρμπο  όρισε αντιδήμαρχο  Παιδείας , Παιδιού -Νεολαίας, Δια Βίου Μάθησης, Νέας Γενιάς και Μεταναστευτικής Πολιτικής. Επίσης τον άφησε Πρόεδρο της Επιτροπής Ποιότητας  Ζωής.

Τον κουμπάρο του , Απόστολο Μανούσο , πάλι αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης  ενώ  τον Μιχάλη Ευθυμιάδη αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας , καθημερινότητας του Δημότη, Παιδικών Χαρών , Δικτύων Κοινής Ωφέλειας και ΚΕΠ

Τέλος ,ο Νίκος Ζήσης , που είναι το «νέο» πρόσωπο που πρόσθεσε , ορίστηκε αντιδήμαρχος   για την… αντιμετώπιση  του κορωνοϊού.

 
 

About the author

More posts by