Έκαναν σε 1 ώρα ότι δεν έπραξε ο Κασιμάτης σε …13 χρόνια

Ένα μεγάλο μπράβο , αξίζει  η νέα Δημοτική Αρχή του Κορυδαλλού , για την ενέργεια της , να φυτευτεί   ένα μεγάλο μέρος της πλατείας Αγ. Γεωργίου ( πίσω από το Ηρώο) , από τις σημαντικότερες της πόλης

Το μεγάλο αυτό ” παρτέρι” στα 13 χρόνια της διοίκησης Κασιμάτη , είχε  μετατραπεί σε ” σεληνιακό” τοπίο , μόνο  με το χώμα του , γεμάτο ακαθαρσίες οικόσιτων και αδέσποτων ζώων. Κι όλα αυτά …ένα μόλις μέτρο από την παιδική χαρά , όπου  δεκάδες παιδιά καθημερινά παίζουν.

Πράττοντας λοιπόν το αυτονόητο , που εκπορεύεται από το καθήκον που τους ανάθεσαν οι πολίτες στις εκλογές , ο δήμαρχος Νίκος Χουρσαλάς και ο δραστήριος και ικανός αντιδήμαρχος , Μιχάλης Τζιρήτας , έδωσαν εντολή και πραγματοποιήθηκε , εκείνο που η προκλητικά αδιάφορη και ανίκανη διοίκηση Κασιμάτη, δεν έπραξε τόσα χρόνια :

Συνεργεία του δήμου προέβησαν στη φύτευση δεκάδων δένδρων και φυτών , που όταν σε λίγο μεγαλώσουν , θα δώσουν άλλο χρώμα και σ΄αυτό το μέρος της πλατείας.

Της παρέμβασης αυτής , είχε προηγηθεί προ δυο εβδομάδων μι άλλα συνεργείων του δήμου , που καθάρισαν , επισκεύασαν , κλάδεψαν  και  απομάκρυναν διάφορα αντικείμενα από την πλατεία .

 

 

 
 

About the author

More posts by