Ένα απέραντο «σκάμμα» η πλ. Μέμου μετά και τις περιβόητες « επισκευές» δεκάδων χιλιάδων ευρώ της διοίκησης Κασιμάτη

Οργή πλημμυρίζει όσους επισκέπτονται την πλατεία Μέμου .
Το άλλοτε στολίδι του Κορυδαλλού και πόλος προσέλκυσης χιλιάδων καθημερινά , η διοίκηση Κασιμάτη , την καταδίκασε σε «θάνατο».Η περιβόητη «ανάπλαση» της , που κόστισε εκατομμύρια ευρώ , οδήγησε τελικά στο κλείσιμο των περισσοτέρων καταστημάτων της πλατείας και στο μαρασμό της .
Το έργο αυτό που τόσο είχε διατυμπανίσει στις εκλογές του 2014 ο κ. Κασιμάτης, έχοντας κάνει « σημαία» και πείθοντας τους πολίτες να τον ξαναψηφίσουν , τείνει να καταστεί «μαύρη τρύπα».
Σε μόλις τέσσερα χρόνια και παρότι κόστισε εκατομμύρια ευρώ , η διοίκηση Κασιμάτη , δαπάνησε το καλοκαίρι , δεκάδες χιλιάδες ευρώ , για να διορθώσει « αστοχίες» της αρχικής μελέτης – όπως το δάπεδο της πλατείας- αλλά και βλάβες που είχε υποστεί σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.
Οι περιβόητες αυτές επισκευές αποδείχθηκαν ωστόσο « αντάξιες» της ανικανότητας και προχειρότητας της διοίκησης Κασιμάτη. Η νοοτροπία της οποίας διακατέχεται από τη λογική του « ράβε –ξήλωνε» και των μπαλωμάτων .
Λίγες βδομάδες μετά , ούτε καν δυο μήνες αφότου έγιναν οι « επισκευές» , όποιος επισκέπτεται την πλατεία βλέπει «λακκούβες» , σπασμένα-σπασμένα σημεία των ξύλινων διαδρόμων που κατά τ΄άλλα « επισκευάσθηκαν» κλπ.Οι επισκευές μάλιστα , που κόστισαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ έγιναν από ιδιώτη εργολάβο , υπό την «επίβλεψη» μάλιστα του κ. Κασιμάτη , ο οποίος την επισκεπτόταν συχνά για να διαπιστώσει ιδίοις « όμμασι» την πορεία και προφανώς την «ποιότητα» των εργασιών .

 
 

About the author

More posts by