Ακόμα και γι αυτό δεν είναι ικανή η διοίκηση Κασιμάτη

Έμελλε να το ζήσει κι αυτό ο Κορυδαλλός . Πραγματικά είναι κάτι που δεν συμβαίνει σε κανέναν άλλο δήμο και ουδέποτε συνέβαινε και στον Κορυδαλλό με τους προηγούμενους δημάρχους .Ας όψονται τώρα όμως  ο απερχόμενος δήμαρχος και η διοίκηση του , Σταύρος Κασιμάτης.

Τα κλαδέματα , με εντολή της ανίκανης αυτής διοίκησης , δεν γίνονται με βάση έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό της αρμόδιας υπηρεσίας , αλλά περιστασιακά και αποσπασματικά : Δυο δένδρα εδώ ,ένα στο απέναντι πεζοδρόμιο , τρία στην άλλη γειτονιά .

Κι αυτά , όπως οι ίδιοι ομολόγησαν σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , κατόπιν τηλεφωνημάτων των κατοίκων .

Που σημαίνει ότι αν δεν ενδιαφερθούν και δεν τηλεφωνήσουν , δεν θα περάσουν να τα κλαδέψουν ούτε στον αιώνα τον άπαντα με διοίκηση Κασιμάτη.

Και καλά , ένας πολίτης μπορεί να τηλεφωνήσει βλέποντας  ότι από την ανικανότητα και αδιαφορία της διοίκησης Κασιμάτη , τα κλαδιά του δένδρου έχου φτάσει στην… ταράτσα της πολυκατοικίας του. Τι       γίνεται όμως με εκείνα τα δένδρα που έχουν προσβληθεί από κάποια ασθένεια και δεν μπορεί ο καθένας να το διαπιστώσει ;

Με τα νέα  «ήθη» – όλα στον αυτόματο- που έχει επιβάλλει η αδιάφορη διοίκηση Κασιμάτη …ΤΙΠΟΤΕ. Όταν διαπιστώνεται το πρόβλημα είναι πολύ αργά και καταστρέφεται .Και παραμένει στη θέση του επί μήνες ή επί χρόνια για να κοπεί . Γιατί είπαμε αν δεν τηλεφωνήσει κάποιος πολίτης  να ξυπνήσει από την « κοσμάρα» της , τη διοίκηση Κασιμάτη …

 
 

About the author

More posts by