Ανίδεη και αναξιόπιστη  ή ανάλγητη τελικά η συνδιοίκηση Χουρσαλά –Δημόπουλου

Για άλλη μια φορά , δικαιωθήκαμε απολύτως σε σχέση με τα όσα αποκαλύπτουμε ότι συμβαίνουν  στο δήμο Κορυδαλλού επί συνδιοίκησης Χουρσαλά- Δημόπουλου  και τις αναλήθειες που λέγονται  απ΄αυτήν  .

Αυτό συνέβη και με την πληρωμή των δεκάδων καθηγητών του Αθλητικού –Πολιτιστικού Οργανισμού του δήμου .

Μετά τα συνεχή δημοσιεύματα μας , τη δημοσιοποίηση του νόμου ,η ανάλγητη  συνδιοίκηση Χουρσαλά –Δημόπουλου ,  αναγκάστηκε τελικά να τους πληρώσει κανονικά .

Ξεχνώντας  τόσο ο ίδιος ο δήμαρχος κ. Χουρσαλάς , όσο και ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού, κ. Πάχος ,ο αντιπρόεδρος του και άλλοι , τι έλεγαν και « ισχυρίζονταν» επί δυο μήνες.

Με τέτοιους ισχυρισμούς όπως « δεν το επιτρέπει ο νόμος» , « δεν δικαιούνται τόσα γιατί δεν δούλεψαν», « υπάρχει αρνητική γνωμάτευση των δικηγόρων» , « ευθύνεται η αρμόδια προισταμένη που δεν μας έδωσε τις ώρες τους» και άλλα, άφησαν επί 3 μήνες απλήρωτους τους εργαζόμενους αυτούς , ακόμη και το ΠΑΣΧΑ, οδηγώντας τους ίδιους και τις οικογένειες τους , σε τραγικές καταστάσεις .

Μια λοιπόν τέτοια Δημοτική Αρχή που συλλαμβάνεται συνεχώς ψευδόμενη , τι αξιοπιστία μπορεί να έχει και προπαντός ποια μπορεί να είναι η εμπιστοσύνη των πολιτών προς αυτήν;

Στο πλευρό των εργαζομένων εξαρχής τάχθηκαν επίσης  δυναμικά , η παράταξη ” Μαζί για τον Κορυδαλλό” με τον επικεφαλής της , Νίκο Κατσούλήηπου έθεσε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο καιμ παρέστη ο ίδιος σ΄όλες τις σχετικές συνεδριάσεις του ΔΣ του Αθλητικού Οργανισμού , όπως και ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην πρόεδρος του, Μιχάλης Λώνας . Επίσης η  παράταξη ” Λαική Συσπείρωση” και το Σωματείο των εργαζομένων στο δήμο Κορυδαλλού

 
 

About the author

More posts by