Αναξιόπιστες ομολογεί ο …ίδιος ο Κασιμάτης ότι ήταν τελικά οι «υποσχέσεις» του για το Ειδικό Σχολείο

Κάθε άλλο παρά πολιτικά αξιόπιστες ήταν τελικά οι « υποσχέσεις» που επί χρόνια « φλόμωνε» τους δημότες του Κορυδαλλού , για το Ειδικό Σχολείο , ο τόσο τραγικός για την πόλη του Κορυδαλλού , απερχόμενος δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης.

Παραδέχεται τώρα δημόσια ότι δεν ίσχυαν όλα αυτά  τα « θα» που εκστόμιζε.

Και δικαιώνει απόλυτα τον επικεφαλής της παράταξης « Δήμος για Όλους» , Γιώργο Δημόπουλο, που τον είχε καταγγείλει  εξαρχής και ευθέως  ότι ήταν παντελώς « ψεύτικες» οι « υποσχέσεις» που έδινε .

Στην κριτική του αυτή , ο κ. Δημόπουλος δεχόταν τότε τις επιθέσεις  τόσο του Στ. Κασιμάτη , όσο και άλλων , τον οποίο κατηγορούσαν για…στείρα κριτική , ότι θα « διαψευστεί» και μη « αναγνώριση» του « έργου» τους

Μ΄ ανακοίνωση που εξέδωσε  ο Στ. Κασιμάτης , παραδέχεται  δημόσια  πλέον ,ότι τόσα χρόνια  ΤΙΠΟΤΕ δεν έχει γίνει , όχι για την «ολοκλήρωση» του σχολείου αλλά έστω και για τη δρομολόγηση των σχετικών διαγωνιστικών διαδικασιών  προκειμένου να …ξανα- ξεκινήσουν οι εργασίες .

Μάλιστα μετά από τέσσερα ολόκληρα  χρόνια « ευχαριστιών» προς την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τον εκάστοτε αρμόδιο υπουργό  για την  δήθεν , όπως αποδεικνύεται, δρομολόγηση των σχετικών διαδικασιών , τώρα, μετά από τόσα χρόνια , « καταγγέλλει»… «αδικαιολόγητη καθυστέρηση και πλήρη αδιαφορία».

Ούτε λίγο –ούτε πολύ ,  αφήνει να εννοηθεί ότι δεν φταίει ο ίδιος αλλά  εκείνοι που τον κορόιδεψαν.

Λες και πρόκειται για κάποιο μικρό « παιδί» ή  « πρωτάρη» δήμαρχο . Και όχι με θητεία 12,5χρόνων ως δήμαρχος και δέκα  ως αντιδήμαρχος έργων.Συνολικά δηλαδή  ένα τέταρτο του …αιώνα ΚΥΡΙΩΣ σε θέσεις , που μ΄αυτά τα θέματα ασχολούνται.

Προσπαθώντας  έτσι , να αποσείσει την τεράστια ευθύνη που φέρει για τη μη ολοκλήρωση του σχολείου και την τρομερή ταλαιπωρία που υφίστανται οι δεκάδες μαθητές με ειδικές ανάγκες που τους έχει παρατήσει 13 χρόνια σε λυόμενα  . Και δεν έχει μεριμνήσει να μεταφερθούν έστω προσωρινά σε κάποιο κτίριο . Τόση αναλγησία .

Και πάλι όμως για να μη δυσαρεστήσει την κυβέρνηση , που τόσο έχει στηρίξει όλα αυτά το χρόνια,αποφεύγει να πεις σε βάρος της οτιδήποτε και περιορίζεται στο να επικρίνει μόνο την εταιρεία Κτιριακές Υποδομές Α.Ε ( πρώην ΟΣΚ). Κάνοντας ότι τάχα δεν « γνωρίζει» πως τον « πρώτο και τελευταίο λόγο» ουσιαστικά έχει ο υπουργός , κ. Σπίρτζης , που τόσες  φωτό έχει βγει ο ίδιος μαζί τους …χαμογελαστός και με τον οποίο τόσο αυτός όσο και άλλα στελέχη –δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του ( πρώην ΠΑΣΟΚ και νυν ΣΥΡΙΖΑ) , διατηρούν στενές πολιτικές σχέσεις .

Πολύ αργά «ξυπνήσατε» από τον κομματικό σας  (ΣΥΡΙΖΑ) λήθαργο κ. Κασιμάτη  και « διαμαρτύρεστε».

.

 
 

About the author

More posts by