Απέδειξε την εντιμότητα του  και την  ειλικρίνεια των δεσμεύσεων  . Διακήρυξη –συμβόλαιο με τους πολίτες  οι ευχαριστίες Δημόπουλου

 

Δεν υπάρχει ούτε ένας πολίτης στον Κορυδαλλό , που να μην αναγνωρίζει, ότι αν  κόντρα σε κάθε πρόβλεψη  γκρεμίστηκε το κατεστημένο Κασιμάτη  και όλο εκείνη η ετερόκλητη συμμαχία που τον στήριζε και διοικούσε την πόλη   τετραετίες τώρα , οφείλεται  στον καταλυτικό ρόλο που διαδραμάτισε ο Γιώργος Δημόπουλος.

Η ξεκάθαρη , έντιμη , δημόσια και δυναμική του υποστήριξη στο β΄γύρο προς τον Νίκο Χουρσαλά  , υπήρξε παραπάνω από καθοριστική.

Όμως αυτό που συνέβαλε αποκλειστικά στη συντριβή Κασιμάτη , ήταν ο αγώνας που επί 5 χρόνια έδωσε ΜΟΝΟΣ ο κ. Δημόπουλος απ΄ όλη την αντιπολίτευση .

Τόσο εντός του Δημοτικού Συμβουλίου όσο κυρίως μέσα στην ίδια την κοινωνία , ευρισκόμενος κάθε μέρα κοντά στους πολίτες , κινητοποιώντας τους και αποτρέποντας τα καταστροφικά σχέδια του τραγικού για την πόλη  απερχόμενου δημάρχου.

Αν δεν ήταν η αντίσταση και οι κινητοποιήσεις του κ. Δημόπουλου , θα είχαν υλοποιηθεί  οι  σχιζοφρενικές κυκλοφοριακές αλλαγές στην πλατεία Ελευθερίας και των πέριξ αυτής οδών , η μετατροπή της Πόντου σε δεύτερη « Αθηνάς», η συγκάλυψη σκανδαλωδών υποθέσεων  οικονομικής διαχείρισης κ.α  .

                          Τον κατάντησε « ώριμο φρούτο»

Ο κ. Δημόπουλος και οι πράξεις του αυτές ήταν ΕΚΕΙΝΕΣ και ΜΟΝΟ εκείνες που ΑΠΟΔΟΜΗΣΑΝ τον  απερχόμενο δήμαρχο , ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ επακριβώς στους πολίτες  τι «κρύβεται» από τις  « καλοσυνάτες» ρετουσαρισμένες χαμογελαστές φιγούρες του .Και η αποδόμηση αυτή είναι ΕΚΕΙΝΗ που έφερε ΤΕΛΙΚΑ την ήττα του .

Όλα τα παραπάνω  εξάλλου υπογραμμίζει ο κ. Δημόπουλος ,και στην ανακοίνωση του , που εξέδωσε , για να ευχαριστήσει σχετικά με τις εκλογές, ενημερώνοντας παράλληλα τι συνέβη και γιατί.

Ένα  πραγματικό « μανιφέστο»  που θέτει  για το μέλλον πλέον πολύ ψηλά τον πήχη για  όποιον από τούδε και στο εξής ζητά την  εμπιστοσύνη των πολιτών .

Το  μέτρο – ηθικό και πολιτικό- σύγκρισης πλέον υπάρχει  για τους πολίτες , οι οποίοι έμπρακτα γνωρίζουν και αναγνωρίζουν ότι στην πολιτική , υπάρχει έστω κι ένας που ΠΙΣΤΕΥΕΙ και ΤΗΡΕΙ τα όσα λέει και υπόσχεται. Και δεν τα θυσιάσει σε « ύστερες» σκέψεις ή « στρατηγικές» και προπαντός σε οποιαδήποτε κομματική σκοπιμότητα . Αλλά θέτει πάνω απ΄όλα τον Κορυδαλλό και ΜΟΝΟ τον Κορυδαλλό.

                           Δημόπουλος

Αναφέρει συγκεκριμένα ο κ. Δημόπουλος :

« Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

Ευχαριστώ από καρδιάς όλες και όλους που μας τίμησαν με τη ψήφο τους, τις υποψήφιες και τους υποψήφιους που συμμετείχαν και αγωνίστηκαν με το ψηφοδέλτιο μας καθώς τους δεκάδες εθελοντές στελέχη του συνδυασμού μας.

Ευχαριστώ επίσης θερμά όλους εκείνους που ενώ έκαναν μια διαφορετική επιλογή, συμφωνούσαν μαζί μας καθ΄ όλη την προεκλογική περίοδο καθώς και τα προηγούμενα χρόνια συμπορεύτηκαν στους αγώνες που δώσαμε.

Η εμπιστοσύνη που μας δείξατε , δίνει σ όλους μας δύναμη για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας και να διασφαλίσουμε το μέλλον που μας αξίζει. Σε μας και τα παιδιά μας.
Ο συνδυασμός μας , όπως γνωρίζετε δεν εισήλθε στο β΄γύρο των δημοτικών, αν και αύξησε το ποσοστό του κατά 60% σε σχέση με το 2014.

Ο πόλεμος που δεχθήκαμε ήταν ανελέητος από την ετερόκλητη συμμαχία που στήριζε τον απερχόμενο δήμαρχο και τον προπαγανδιστικό μηχανισμό του.
Τόσο η δυναμική και καθημερινή μας παρουσία όλα αυτά τα 5 χρόνια στην κοινωνία του Κορυδαλλού , όσο και η μάχη που δώσαμε προεκλογικά , συνέβαλε αποφασιστικά στο «γκρέμισμα» του κατεστημένου που διοικούσε την πόλη μας . Το μήνυμα μας , έφθασε σε κάθε πολίτη , ανεξαρτήτως της τελικής επιλογής του στην κάλπη.

Καθοριστικότατη όμως για τη μεγάλη ανατροπή υπήρξε η ΞΕΚΑΘΑΡΗ και ΔΙΑΦΑΝΗ απόφαση μας ,να στηρίξουμε δημόσια και μαζικά, κινητοποιώντας όλες τις δυνάμεις μας, στο β΄ γύρο , τον νεοεκλεγέντα, Νίκο Χουρσαλά. Αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά ότι ΤΗΡΟΥΜΕ και ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ τις δημόσιες δεσμεύσεις μας.
Η δημόσια στήριξη μας , συνοδεύτηκε από συγκεκριμένες προϋποθέσεις που ΔΗΜΟΣΙΑ θέσαμε στον κ. Χουρσαλά και ο οποίος επίσης ΔΗΜΟΣΙΑ δεσμεύτηκε να υλοποιήσει. Οι προϋποθέσεις αυτές αφορούν την ενίσχυση της διαφάνειας στα οικονομικά του δήμου , τον έλεγχο των οικονομικών του και την σε βάθος διερεύνηση από τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας συγκεκριμένων υποθέσεων , την εμβάθυνση της δημοκρατικής λειτουργίας του δήμου και συμμετοχή όλων των παρατάξεων σε νευραλγικές επιτροπές .

Μπροστά μας τώρα έχουμε μια μεγάλη πρόκληση.
Θα είμαστε στην «πρώτη γραμμή» του αγώνα για την υπεράσπιση των συμφερόντων της πόλης και των κατοίκων του Κορυδαλλού .

Δεν θα « κρυφτούμε», δεν θα « εφησυχάσουμε» , δεν θα αποποιηθούμε ευθυνών που μας αναλογούν .

Λέγαμε και λέμε ότι η πόλη δεν έχει ανάγκη από «Πόντιους Πιλάτους» αλλά από ανθρώπους που ως « παράταξη» τους έχουν μόνο τον Κορυδαλλό.Τον Κορυδαλλό που ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ και θα μας κάνει ΟΛΟΥΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ.

Καλή επιτυχία και καλό αγώνα στον ΔΗΜΑΡΧΟ Νίκος Χουρσαλάς.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Δήμος Για Όλους»
Γιώργος Δημόπουλος

 
 

About the author

More posts by