Αυτά είναι τα « έργα» στον Κορυδαλλό κ.Κασιμάτη

 Την πήρε και τη «σήκωσε» την  οδό Αθηνάς , από τους κεντρικότερους δρόμους του Κορυδαλλού κατά την πρόσφατη καταιγίδα.

Ο αγωγός ομβρίων είχε κατασκευαστεί  μόλις πριν λίγα χρόνια και είχε τόδο διατυμπανισθεί από τον ίδιο τον κ. Κασιμάτη . Μαζί τότε  με το άλλο περιβόητο έργο τον  ποδηλατόδρομο . Όπως βαφτίστηκε το βάψιμο μιας λωρίδας της Αγ. Γεωργίου και που ποτέ δεν μπόρεσε ούτε ένας να κάνει ποδήλατο αφού είχε μετατραπεί σε πάρκινγκ. Τότε ο  κ. Κασιμάτης  με αυτά τα έργα είχε παρουσιαστεί και είχε λάβει ( το 2010) τη ψήφο των πολιτών και επανεκλεγεί.

Τώρα  αποποιείται οποιαδήποτε ευθύνη για τα όμβρια του κάτων Κορυδαλλού , λέγοντας πως δεν είναι «δικό» του  έργο αλλά της τότε… Νομαρχίας.

Ενώ την ίδια στιγμή , με τη γνωστή « Κασιμάτεια λογική»  παρουσιάζει ως δικά του έργα μια σειρά άλλα . Όπως αναπλάσεις πλατειών και δρόμων  , που έγιναν από  άλλους φορείς (ΕΕΤΑ) παιδικούς σταθμούς , σχολεία που έγιναν από τπν ΟΣΚΕ  , ή την πρώην Νομαρχία ή από την Περιφέρεια επί ημερών Σγουρού,  τις ασφαλτοστρώσεις , την ανακατασκευή της Ποταμού και άλλα που  όπως λέει « θα» γίνουν και όλα χρηματοδοτούνται από άλλους φορείς.

Ωστόσο μια βδομάδα μετά την « υπερφούσκωση» του οδοστρώματος της οδού Αθηνάς , τίποτε ακόμη δεν έχει γίνει . Με αποτέλεσμα επειδή βρίσκεται στη μοναδική στροφή ( διασταύρωση με Ξενοφώντος)της οδού Αθηνάς , να ελλοχέυει μεγάλος κίνδυνος ατυχήματος . Ενώ καθημερινά , να δημιουργείται κυκλοφοριακό κομφούζιο , αφού πλέον υπάρχει στο νευραλγικό εκείνο σημείο μόνο μια λωρίδα και ο  λεωφορειόδρομος  είναι διπλής κατευθύνσεως .

Όχι μόνο λοιπόν  δεν έχει αποκατασταθεί η ζημιά αλλά δεν μερίμνησαν να υπάρχει και σωστή σήμανση .

 
 

About the author

More posts by