Αυτός είναι ο …Κασιμάτης!

 

Τι και αν τη πολιτική του ανάδειξη την οφείλει στο ΠΑΣΟΚ.

Τι και αν ήταν απο εκείνους  το 2010 που υποστήριζαν την αναγκαιότητα του Μνημονίου .

Τι και αν στις Δημοτικές Εκλογές του 2010 επιδίωξε και έλαβε το χρίσμα της στήριξης του ΠΑΣΟΚ  για  υποψήφιος δήμαρχος Κορυδαλλού.

Τι και αν στην κεντρική-πανελλαδική- προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ  στις εκλογές του 2012 , που επιλέχθηκε να πραγματοποιηθεί στον Κορυδαλλό και έγινε στην πλατεία Ελευθερίας , αρνήθηκε να παραστεί έστω και ως «οικοδεσπότης» παρότι προσκλήθηκε επισήμως.

Τι και αν- εν μια νυκτί κυριολεκτικά –« αποστάτησε» από το κόμμα του , λίγο πριν τις διπλές εκλογές του 2012 .Και στήριξε –ψήφισε σ΄εκείνες του Μαίου τη ΔΗΜΑΡ και στις δεύτερες , ένα μόλις μήνα μετά , του Ιουνίου …τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τι και αν από τότε μεταβλήθηκε σε « αντιμνημονιακό».

Τι και επί έξι χρόνια κατάγγελνε  , όπου βρισκόταν και όπου στεκόταν  τα κόμματα του «παλιού πολιτικού συστήματος»

Τι και αν  είναι από εκείνους πρώην ΠΑΣΟΚ που πρωτοστάτησαν όσο λίγοι για να γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τι και αν είχε μετατρεπεί σε « τοπάρχη» της ανιψιάς του, Νίνας Κασιμάτη και η οποία οφείλει εν πολλοίς σ΄εκείνον την εκλογή της ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Τι και αν στήριξε τη Δούρου για Περιφερειάρχη Αττικής .

Τι και  και το Γενάρη του ΄15 και το Σεπτέμβρη του ’15 ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ , όπως με «καμάρι’ δήλωνε δημόσια.

Τι και αν στο περιβόητο» Δημοψήφισμα» έδωσε τη μάχη υπέρ  του «Οχι» του ΣΥΡΙΖΑ με « νύχια και δόντια»

Τι και αν στις εκλογές του  Σεπτεμβρίου του 2015 όταν στελέχη του ΠΑΣΟΚ τοποθέτησαν αφίσες στην είσοδο του Δημαρχείου , δίπλα στου ΣΥΡΙΖΑ , αυτές κατέβηκαν …πάραυτα.

Τι και αν  στα τέσσερα χρόνια της διακυβέρνησης Τσίπρα-Καμένου , δεν υπάρχει σχεδόν συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , στην οποία να μην εκφράζει ευχαριστίες ή να μην εκθιάζει κάποιον υπουργό τους ή άλλο στελέχος τους.

Τι και αν μόλις πριν …δέκα ημέρες αρνήθηκε τόσο αυτός προσωπικά όσο και το ΣΥΝΟΛΟ  των δημοτικών συμβούλων της δημοτικής του παράταξης, να συνταχθούν με τη θέση του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ και να στηρίξουν το αίτημα απόσυρσης του καταστροφικού για την Αυτοδιοίκηση νομοσχεδίου « Κλεισθένης» του Σκουρλέτη.

Τι και αν σε καμία από τις εκδηλώσεις του ΠΑΣΟΚ  που έγιναν στον Κορυδαλλό δεν παρέστη τα τελευταία χρόνια .

Τι και αν ακόμη και στην  προ ολίγων μηνών εκλογική διαδικασία , όπου 250.000πολίτες ψήφισαν για πρόεδρο του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ , δεν συμμετείχε.

Τι και αν στις προηγούμενες δυο επισκέψεις , το 2016 και 2017 της Φώφης Γεννηματά , στον Κορυδαλλό , δεν παρέστη .

Τι , τι , τι , τι …….

Παρ όλα αυτά , σαν να μην « τρέχει τίποτε» και διαπιστώνοντας προφανώς ότι το κυβερνητικό « καράβι» των Τσίπρα-Καμένου καταποντίζεται , παρέστη , χωρίς κανείς επίσημα να τον έχει καλέσει , στην εκδήλωση του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ , που έγινε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ( Τετάρτη 7/6), με ομιλήτρια την πρόεδρο του , Φώφη Γεννηματά. Και  μάλιστα να την χειροκροτεί  κάθε τόσο ακόμη και όταν εκείνη κατάγγελνε εκείνους που επιχείρησαν να διαλύσουν το ΠΑΣΟΚ , αποστάτησαν κά

Και όχι μόνο αυτό , επέμενε και πήγε  και να την προυπαντήσει εκτός της αιθούσης για να …φωτογραφηθεί . Παρά τις  ευγενικές συστάσεις κορυφαίων στελεχών του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ , που γνώριζαν το « πολιτικό» ποιόν του , να μην πάει.

Αυτός κύριοι και κυρίες είναι ο …Κασιμάτης!

 
 

About the author

More posts by