Αφήνουν τον Κορυδαλλό μέσα στη βρώμα φεύγοντας !

Δεν υπάρχει γειτονιά σ΄όλο τον Κορυδαλλό , που να μην έχει πνιγεί από το σκουπίδι και τα αμάζευτα από την επομένη των δημοτικών εκλογών φύλλα των δένδρων .

Φεύγοντας μετά τη συντριβή της , η διοίκηση Κασιμάτη , φαίνεται ότι επιλέγει αυτόν τον τρόπο για να πεί « ευχαριστώ» στους πολίτες του Κορυδαλλού που την αναδείκνυαν Δημοτική Αρχή από το 2006   έως τώρα .

Αντίθετα  μέχρι και το β΄γύρο των δημοτικών εκλογών είχε επιδοθεί σε μια εκστρατεία , έχοντας ακόμη και την ημέρα των εκλογών έξω από κάθε κέντρο έναν και δυο ακόμη οδοκαθαριστές για να  σκουπίζουν , προσδοκώντας ότι έτσι θα μπορούσαν να υφαρπάξουν κάποιες ψήφους , έστω την τελευταία στιγμή .

Μετά την ήττα… χάθηκαν ,  οι οδοκαθαριστές  και η « καθαριότητα» που τόσο προπαγάνδιζαν προεκλογικά ο  Σ. Κασιμάτης και τ΄άλλα συναρμόδια στελέχη του .

Βεβαίως δεν είναι μόνο αυτό που κληροδοτεί στην επόμενη Δημοτική Αρχή η ηττηθείσα διοίκηση Κασιμάτη .

Κυρίως είναι ο στόλος των απαρχαιωμένων αποριμματοφόρων για τα σύμμεικτα απορρίμματα , που παρά  τις τσουχτερές αυξήσεις που επέβαλε κάθε  τόσο όλα αυτά τα χρόνια , δεν φρόντισε να ανανεώσει αγοράζοντας νέα κ.α

 
 

About the author

More posts by