Βανδαλίζεται από « συμμορίες» η πλατεία Αγ. Γεωργίου  Κορυδαλλού

 

Στο έλεος και τις παραβατικές διαθέσεις  νεαρών που δρουν ως « συμμορίες» τις νυκτερινές ώρες έχει αφεθεί η πλατεία Αγ. Γεωργίου στον Κορυδαλλό. Νεαροί που από τι λένε οι περίοικοι , οι περισσότεροι δεν πρέπει να είναι από τον Κορυδαλλό , αλλά από  όμορο κυρίως δήμο .

Τα σημάδια της δράσης τους είναι ορατά κάθε πρωί ενώ οι περίοικοι βρίσκονται πλέον σε κατάσταση απόγνωσης με όσα βιώνουν κάθε βράδυ:

Φωνές , συμπλοκές , σπασίματα μπουκαλιών , « σούζες» πάνω στην πλατεία , αυτοκίνητα με τη μουσική στη διαπασών , παρενόχληση όποιου τολμήσει να διαβεί την Αγ. Γεωργίου , είναι σε …ημερήσια διάταξη .

Οι εκκλήσεις τους μέχρι τώρα δεν έχουν βρει από ΚΑΝΕΝΑΝ ανταπόκριση.

Η αστυνομία, με το τοπικό της τμήμα και την Ασφάλεια απούσα .

Πουθενά επίσης και ο δήμος , παρότι όλοι οι βασικοί διεκδικητές της «καρέκλας» του δημάρχου προεκλογικά , υπόσχονταν στους δύσμοιρους αυτούς πολίτες ότι …Θα.. το « λύσουν» αν εκλεγούν.

Πέντε μήνες πέρασαν από τις εκλογές και τρεις αφότου ανέλαβε ο νέος δήμαρχος κ. Χουρσαλάς , ο οποίος μάλιστα είναι απο αυτή την περιοχή  και …ουδέν .

Ούτε μια έστω αναφορά δεν έχει γίνει από εκείνον  ή από κάποια από τις υπόλοιπες παρατάξεις της αντιπολίτευσης στις συνεδριάσεις  του Δημοτικού Συμβουλίου  μέχρι τώρα . Πολύ δε περισσότερο καταγγελία ή διάβημα , στον επικεφαλής της Αστυνομίας στην Περιφέρεια του Πειραιά , για τη λήψη άμεσων μέτρων .Γιατί άραγε;

Τελευταίο  επεισόδιο σ΄όλα αυτά  , το ρίξιμο απορρυπαντικού  στο συντριβάνι , με ότι αυτό μπορεί να προκαλέσει στη λειτουργία του και το ο ποίο  πρόσφατα επισκευάσθηκε.

 
 

About the author

More posts by