Βουλιάζει ο Κασιμάτης και τον εγκαταλείπουν μαζικά

Να σωθούν από το ναυάγιο του απερχόμενου ( πρώην ΠΑΣΟΚ, πρώην ΔΗΜΑΡ) και νυν ΣΥΡΙΖΑίου δημάρχου Κορυδαλλού , Σταύρου Κασιμάτη , επιδιώκουν πολλοί  Δημοτικοί του Σύμβουλοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και αναρτήσεις  ορισμένων εξ΄αυτών,δεν θα είναι υποψήφιοι μαζί του , τουλάχιστον έξι –  αυτοί έχουν ήδη πάρει τις αποφάσεις τους -από τους τωρινούς Δημοτικούς του Συμβούλους .

Άλλοι εξ΄αυτών, θα δοκιμάσουν την τύχη τους στο ψηφοδέλτιο των Περιφερειακών Εκλογών ( πχ Ευθυμιάδης , Μακρινός) και άλλοι θα κατέλθουν ως υποψήφιοι βουλευτές( πχ Καλομπράτσου) και άλλοι με διαφορετικούς συνδυασμούς.

Θεωρώντας προφανώς βεβαία τη συντριβή του Κασιμάτη , δεν διστάζουν να επιλέξουν την πολιτική τους επιβίωση σε ακόμη πιο δύσκολα πολιτικά πεδία .Αλλά με σημαντικότερες γι αυτούς πιθανότητες εκλογής απ΄ότι αν παρέμεναν στο συνδυασμό Κασιμάτη , που δεν αναμένεται, εξαιτίας της αναμενόμενης συντριβής του ,  να εκλέξει περισσότερους από εννέα το πολύ , όλους κι όλους δημοτικούς συμβούλους και τον επικεφαλής του

Πέραν ωστόσο , των παραπάνω περιπτώσεων –επιλογών , υπάρχουν και τουλάχιστον άλλοι τόσοι  μέχρι τώρα , Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης Κασιμάτη, οι οποίοι κι αυτοί αναμένεται το αμέσως επόμενο διάστημα να ανακοινώσουν ότι αποχωρούν .Και σύμφωνα πάντα με πληροφορίες θα ενταχθούν σ΄άλλες παρατάξεις .

Η εξέλιξη αυτή έχει προκαλέσει πανικό στην  εναπομείνασα διοίκηση Κασιμάτη . Η οποία  κινδυνεύει πλέον να χάσει την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο  και  δεν γνωρίζει πόσοι ακόμη θα τους ακολουθήσουν και θα αποχωρήσουν ή θα αρνηθούν να θέσουν ξανά υποψηφιότητα , διαπιστώνοντας το αρνητικότατο κλίμα που υπάρχει διάχυτο σ΄όλη την κοινωνία του Κορυδαλλού .

 
 

About the author

More posts by