Γιατί δεν καταγγέλλετε κ. Κασιμάτη  στον εισαγγελέα όσους σας «εκβιάζουν» ;

plateia eleytherias - kassimatis2Θύματα « εκβιασμού» και « πολέμου» από επιχειρηματίες της πλατείας Ελευθερίας , καταγγέλλει ότι είναι ο Δήμαρχος Κορυδαλλού , Σταύρος  Κασιμάτης και η Δημοτική του Αρχή .
Την  καταγγελία διατύπωσε , μ’ έμφαση μάλιστα , κατά την ομιλία του , στην προεκλογική συγκέντρωση – παρουσίασης των υποψηφίων του συνδυασμού του , στην πλατεία . Γεωργίου .
Ο τρόπος διατύπωσής της , όμως , από τη στιγμή που δεν κατονομάζει τους συγκεκριμένους που δηλώνει ότι τον « εκβιάζουν» και « πολεμούν» διαχέει για όλους τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων της πλατείας Ελευθερίας  μια νοσηρή εικόνα και αντίληψη .
« Δεν είμαστε ανοικτοί σε κανέναν εκβιασμό και δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε στον πόλεμο που μας κήρυξαν κάποιοι από τους επιχειρηματίες της πλατείας Ελευθερίας . Δεν καταλαβαίνουμε ούτε από εκβιασμούς , ούτε από πολέμους .Τους λέμε ότι δεν είμαστε ίδιοι μ΄αυτούς …» είπε συγκεκριμένα .
Η χρησιμοποίηση των συγκεκριμένων φράσεων  και η απόλυτη βεβαιότητα με την οποία τα καταγγέλλει  καθώς και η δημόσια επίκληση όλων αυτών – δείχνει  ότι γνωρίζει πολύ καλά ποιοί είναι αυτοί , που τον  « εκβιάζουν» και « πολεμούν».
Οφείλει λοιπόν , να απαντήσει δημόσια ,όπως και τα καταγγέλλει :
1.      Ποιοί είναι αυτοί επιχειρηματίες που  « εκβιάζουν» την εκλεγμένη από την κοινωνία του Δήμου Κορυδαλλού , Δημοτική Αρχή και το Δήμαρχο; Διότι αν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο , δεν έχει να κάνει με πρόσωπα , αλλά με το θεσμό και την ίδια τη λειτουργία της Δημοκρατίας μας .  Δεν είναι λοιπόν δυνατόν να  το κρατά «μυστικό» ή  στο επίπεδο της προσωπικής « βεντέτας» . Τα ονοματεπώνυμά τους λοιπόν ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ κ. Κασιμάτη .
2.      Για ποιόν ή ποιούς λόγους τον  « εκβιάζουν» και τον « πολεμούν»; Για τους ίδιους παραπάνω λόγους οφείλει να ενημερώσει ΕΔΩ και ΤΩΡΑ την κοινωνία του Κορυδαλλού  γιατί τον έχουν στο « στόχαστρο» . Τι του  «ζητάνε» και εκείνος  το αρνήθηκε ; Δεν πρέπει κ. Κασιμάτη να το γνωρίζουν οι συμπολίτες σας ;
3.      Πότε ξεκίνησε αυτός ο «πόλεμος» ; 4.    Ποιές  ήταν ως πολιτικός παράγοντας ,   οι  σχέσεις του  – καλές , κακές , ουδέτερες , καμία –  στο παρελθόν , πριν γίνει Δήμαρχος αλλά και μετά , με αυτούς που καταγγέλλει  ότι τον « εκβιάζουν» σήμερα  ;
5.      Αν για οποιοδήποτε λόγο και που μόνος εκείνος γνωρίζει , δεν θέλει όλα  αυτά να τα δημοσιοποιήσει,  γιατί τότε δεν τα καταγγέλλει με ΟΝΟΜΑΤΑ και ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ  στη Δικαιοσύνη και την Αστυνομία , ώστε να παταχθούν  ΕΔΩ  και ΤΩΡΑ οι « εκβιαστές» και να προστατεύσει την  ομαλή λειτουργία  της πόλης  , μην επιτρέποντας  έτσι τη διαιώνιση τέτοιων φαινομένων ; Το έπραξε  , ναι ή όχι , Είναι πέντε  βασικά ερωτήματα, που ο κ. Κασιμάτης οφείλει να ΠΡΑΞΕΙ και ν΄απαντήσει για να είναι πιστευτά , όσα καταγγέλλει .

 
 

About the author

More posts by