Γιατί δεν υιοθέτησαν την πρόταση  Δημόπουλου για έλεγχο όλων από το  ΣΔΟΕ ;

dimarxeio korydallou - dimopoulos - kassimatis - merentitisΈνα νοσηρό κλίμα από  συγκεκριμένους μηχανισμούς – διαδικτυακούς και « ψιθυριστών» – εντείνεται σε βάρος υποψηφίων Δημάρχων του Κορυδαλλού , όσο πλησιάζουμε στην ημέρα των εκλογών .
Αυτός ο βρώμικος πόλεμος , που έναν ανάλογο είχε « ζήσει» ο Κορυδαλλός και το 2006 με θύμα συκοφάντησης  τον τότε Δήμαρχο Στέφανο Χρήστου , έχει στοχοποιήσει συγκεκριμένους υποψηφίους.
Ο Γιώργος Δημόπουλος , κύριος στόχος  αυτού του πολέμου « λάσπης» , εδώ και πέντε μήνες , πολύ πριν δηλαδή ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος και ενώ είχαν διαφανεί οι « προθέσεις»  του πως θα «πολιτεύονταν» αυτοί οι μηχανισμοί,  είχε καταθέσει στο Δημοτικό Συμβούλιο και ζητήσει , να ληφθεί απόφαση για τον έλεγχο όλων των υποψηφίων που έχουν ασκήσει διοίκηση ,  από το ΣΔΟΕ. Και  τη δημοσιοποίηση στη συνέχεια του πορίσματός του , ώστε να είναι  πλήρως και έγκυρα  ενημερωμένη η κοινωνία του Κορυδαλλού για  όσους διεκδικούν τη ψήφο των συμπολιτών τους και να αποτρεπόταν η νοσηρή κατάσταση που επικρατεί σήμερα .
Δυτυχώς , η πρόταση αυτή του κ. Δημόπουλου , την οποία επανέφερε  και σε άλλες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου , το προεδρείο και η  Δημοτική Αρχή Κασιμάτη  – για λόγους που μόνο εκείνοι γνωρίζουν- ποτέ δεν την έφεραν προς συζήτηση και λήψη απόφασης . « Να  ζητήσουμε τον έλεγχο του ΣΔΟΕ  και σ’ ότι με αφορά έλεγχο και του έσχες και του πόθεν» είχε πει χαρακτηριστικά , προσθέτοντας  μ ΄έμφαση :   «Ας ξεκινήσουν από εμένα, ερευνώντας όλη τη διαδρομή μου στη Διοίκηση που άσκησα». «Και να το απαιτήσουμε, είπε ,  να το κάνουμε όλοι αυτό. Αν θέλουμε τελικά να κυβερνήσουμε. Όλοι όσοι τελικά άσκησαν διοίκηση. Να δούμε γενικά τη διαδρομή μας. Να δούμε τις προμήθειες. Πότε είχαν όνομα, πότε έμμεσα εκτελέστηκαν, πότε άμεσα. Να δούμε τελικά και το πόθεν το δικό μας και το έσχες. Να δούμε, να τα αποκαλύψουμε αυτά».
Είχε δε προειδοποιήσει ότι αν δεν υιοθετούσε το Δημοτικό Συμβούλιο την πρότασή του , ο ίδιος θα προσέφευγε από μόνος του για έλεγχο  του εαυτού του από το ΣΔΟΕ, όπως κι έπραξε.