Για γέλια και κλάματα. Σε « παράλυση» ο Δήμος  εξαιτίας « διαγκωνισμών» ποιοι θα γίνουν αντιδήμαρχοι και της αναποφασιστικότητας Χουρσαλά

Ρεζίλι πανελλαδικά έχει γίνει στο χώρο της Αυτοδιοίκησης , ο Δήμος Κορυδαλλού, ο οποίος  έχει μείνει χωρίς αντιδημάρχους  εδώ και αρκετές μέρες , γιατί ο δήμαρχος , Νίκος Χουρσαλάς , δεν  έχει καταλήξει ποιους θα κάνει και ποιους θα αντικαταστήσει !

Συγκεκριμένα από τους οκτώ αντιδημάρχους  που έχει ο δήμος , αυτή την στιγμή είναι μόνο δυο αφού των άλλων έχει λήξει η θητεία τους.

Και ανάμεσα σ΄αυτούς που έχει λήξει  είναι των πλέον πιο σημαντικών –νευραλγικών αρμοδιοτήτων ( οικονομικού , καθαριότητας , οικονομικών , παιδείας κά )

Οι υπηρεσίες και οι λειτουργίες του δήμου έχουν ουσιαστικά « παραλύσει» αφού  είναι αδύνατον  να διοικήσει μόνος του όλο το δήμο ο κ. Χουρσαλάς , διότι  ακόμη και για το τελευταίο έγγραφο ή τι θα κάνει κάποιο συνεργείο  ή υπάλληλος , πρέπει να ενημερωθεί και να υπογράψει ή δώσει εντολή  εκείνος.

Κι όλα αυτά συμβαίνουν μόλις τέσσερις ημέρες πριν το άνοιγμα των σχολείων , όπου θα έπρεπε όλος ο μηχανισμός του δήμου και η πολιτική του ηγεσία να φροντίζει  να  είναι όλα τα σχολεία τη Δευτέρα στην εντέλεια :

Να έχουν συντηρηθεί , να έχουν γίνει απολυμάνσεις , να τα έχουν προμηθεύσει με μάσκες , αντισηπτικά  κ.α

Το πόσο « μπάχαλο»  επικρατεί , αυτήν την στιγμή εξαιτίας της αναποφασιστικότητας του κ. Χουρσαλά είναι το εξής χαρακτηριστικό :

Η  Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή , η οποία είναι η αποκλειστικά υπεύθυνη για την προετοιμασία όλων των Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων του Κορυδαλλού  αλλά και για την προμήθεια όλων των παραπάνω και την πληρωμή των καθαριστριών , εδώ και …4 μήνες , δεν έχει συγκληθεί , ούτε μια φορά !

Κι αυτό διότι ο κ. Χουρσαλάς , αυτούς τους 4 μήνες , δεν μπορεί να αποφασίσει ποιον θα κάνει πρόεδρο στην θέση του προηγούμενου που παραιτήθηκε !  Είναι δυνατόν να δυσκολεύεται ακόμη και γι αυτό ;

                                  Τι κάνει;

Ενώ λοιπόν συμβαίνουν όλα αυτά , τι έκανε ο κ. Χουρσαλάς ;  Έδωσε κάποια λύση ; Αποφάσισε; Όχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!

Την Τετάρτη ( 10/9) συγκάλεσε τη δημοτική του παράταξη , χωρίς ν’ ανακοινώσει τίποτε.

” Ευτυχώς” όμως , που τη Δευτέρα  ανοίγουν τα σχολεία και στους αγιασμούς που θα γίνει στο καθένα , θα πρέπει να παραστούν ο ίδιος και οι αντιδήμαρχοι. Έτσι, το αργότερο το μεσημέρι της Παρασκευής, “λογικά” πρέπει να έχει καταλήξει και υπογράψει τη σχετική απόφαση διορισμού τους, αναρτώντας την στη ” Διαύγεια”.

Κανονική  «παιδική χαρά»!

 
 

About the author

More posts by