Για κλάματα η κεντρική συγκέντρωση Κασιμάτη. Ο κύβος ερρίφθη

 

κασιματης111

Προαναγγελία του αυριανού αποτελέσματος αποτελεί  η  ισχνότατη από « μαζικότητα», αποτυχημένη  χθεσινή κεντρική συγκέντρωση του απερχόμενου δημάρχου , Σ. Κασιμάτη , στην πλατεία Ελ. Βενιζέλου.

Ούτε το ένα τέταρτο εκείνης του Γιώργου Δημόπουλου , που έγινε στον ίδιο χώρο , την Τετάρτη ,πιστοποίησε την οριστικά προδιαγεγραμμένη αυριανή ήττα του και την αλλαγή σελίδας στον Κορυδαλλό.

Η χθεσινή συγκένντρωση του ΣΥΡΙΖαίου δημάρχου , Σ. Κασιμάτη , ήταν « συνέχεια» των οικτρά αποτυχημένων συγκεντρώσεων που  έκανε τις τελευταίες ημέρες  στην περιοχή της Μερκάτη και το Σχιστό.

Τα τεράστια τραπέζια που είχαν τοποθετήσει στο κέντρο της πλατείας Ελ, Βενιζέλου , η «περίφραξη» των πανώ που είχαν τοποθετήσει γύρω-γύρω ώστε να μικρύνει ο χώρος , η τεράστια κινητοποίηση που έγινε ( μήνυμα πχ εστάλη ακόμη και σε κάτοικο της Αναβύσσου που ποτέ δεν έμεινε ή ψήφισε στον Κορυδαλλό κ.α ) , την επιστράτευση ακόμη και του τελευταίου « διαθέσιμου» οπαδού  ( πχ τα εκλογικά κέντρα ήταν κλειστά και ούτε έναν δεν είχαν αφήσει να τ΄ανοίξει ) κ.α , δεν τους « έσωσαν» από την  τεράστια αυτή αποτυχία.

Είναι πλέον παραπάνω από ορατό , ότι ήρθε η ώρα και του Κορυδαλλού ν΄ αποτινάξει από πάνω του το κατεστημένο  που διοικεί όλα αυτά τα χρόνια την πόλη , με μεγάλες συνέπειες  γι αυτήν είτε από τις « πράξεις» του  είτε από την ανικανότητα ή την αδιαφορία του.

Αξιοσημείωτο της χθεσινής συγκέντρωσης και ομιλίας του Σ. Κασιμάτη είναι ότι απέφυγε παντελώς αυτή τη φορά , να « διαβεβαιώσει» , όπως έκανε τις άλλες φορές  ότι δήθεν το ΜΕΤΡΟ ή η πλατεία Ελευθερίας , θα είναι έτοιμα τον ερχόμενο μήνα .

Γενικώς έκανε « τουμπεκί» γι αυτά τα θέματα , αφού πλέον και  ο πιο φανατικός οπαδός του , γνωρίζει ότι  αυτές οι διαβεβαιώσεις  ήταν αναληθής , όπως κατάγγειλε εδώ και μήνες , από την πρώτη στιγμή , ο  Γιώργος Δημόπουλος , μόνος απ΄ όλη την αντιπολίτευση.

Όπως τουμπεκί  έκανε ο Συριζαίος , Σ. Κασιμάτης και για την σοβαρότατη καταγγελία σε βάρος του από το Σύλλογο Εργαζομένων για τον αιφνίδιο θάνατο  πολιτικού μηχανικού της Τεχνικής Υπηρεσίας  αλλά και τις απειλές και εκβιασμούς που υφίστανται οι υπάλληλοι του δήμου .

 
 

About the author

More posts by