Για το Κερατσίνι ποιος φταίει κυρία Δούρου και κ. Βρεττάκο; Ο …λιμενάρχης;

‘Ενα τέταρτο δυνατής βροχής αρκούσε να μεταβληθεί η Λεωφόρος Δημοκρατίας , στο Κερατσίνι σε λίμνοθάλασσα και περισσότερα από 15 αυτοκίνητα να μετατραπούν σε …υποβρύχια.

Μετά τη Μάνδρα , όπου σύμφωνα με τη Δούρου , δεν φταίει ούτε η ίδια , ούτε ο Τσίπρας , ούτε η κυβέρνηση αλλά ο …δασάρχης , ήρθε το Κερατσίνι σήμερα να τη διαψεύσει .

Αν και δεν το΄χει τίποτε να πει ότι φταίει ο …Λιμενάχης Πειραιά , με τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη -πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας , το απέδωσε όλο αυτό το κακό που συνέβη σήμερα , στην κεντρικότατη λεωφόρο του Κερατσινίου , σε έναν …τοίχο .

Και το ερώτημα που τίθεται γιατί δεν έχει κατεδαφιστεί ; Ποιός ευθύνεται γι αυτό ; Ο δήμος δεν είναι αρμόδιος , έχοντας μάλιστα και Πολεοδομία ; Δεν είχε ενημερωθεί ο Δήμαρχος κ. Βρεττάκος , στα 3 χρόνια της μέχρι τώρα θητείας του , για τους κινδύνους από τη διατήρησή του ; Του το απέκρυψαν και γιατί;

Αν όχι γιατί δεν το κατεδάφισε όταν για “νταβαντούρια” δαπανά εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ;

Επίσης οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφερεικής Ενότητας Πειραιά , δεν είχαν ενημερώσει τον πολιτικό τους προιστάμενο , αντιπεριφερειάρχη κ. Γαβρίλη; Και στο σχεδιασμό που λέει η Δούρου ότι έχει κάνει για την αντιπλημμυρική προστασία όλης της Αττικής , δεν περιλαμβάνεται το σημαντικότατο αυτό πρόβλημα;

 
 

About the author

More posts by