Γιορτή νίκης  η χθεσινή του Γιώργου Δημόπουλου 

afisa_xoris sima

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη χθες ,που είχε την ονομαστική του εορτή , ο επικεφαλής του συνδυασμού  « Δήμος για όλους»  και υποψήφιος Δήμαρχος , Γιώργος Δημόπουλος.
Όπως μας ενημέρωσαν  στενοί του συνεργάτες , περισσότερα από 500 ήταν τα μηνύματα που δέχθηκε , με πολλούς φίλους του να καταφεύγουν στη λύση του SMS , αφού ήταν αδύνατο να του μιλήσουν στο τηλέφωνο , το οποίο ήταν συνεχώς απασχολημένο.
« Δεν προλάβαινε να φορτίσει  τις δυο εφεδρικές μπαταρίες» του τηλεφώνου του , ανέφεραν οι συνεργάτες του , επισημαίνοντας ότι μεταξύ  αυτών που του ευχήθηκαν ήταν και πολλοί  υποψήφιοι  από το ψηφοδέλτιο  του απερχόμενου Δημάρχου .
Επίσης  συνυποψήφιοί του ( πλην του κ. Κασιμάτη) , βουλευτές ( νυν και πρώην) από διάφορα κόμματα ,  πρόεδροι και μέλη Διοικητικών Συμβουλίων φορέων της πόλης   κ.α  Στη  δε « μικρή» γιορτή που οργάνωσε χθες βράδυ στα γραφεία του συνδυασμού , στην πλατεία Ελευθερίας , υπολογίζεται ότι πέρασαν για να του ευχηθούν περισσότερα από τριακόσια  άτομα .
Τα οποία, στο σύνολό τους ,   εξέφραζαν την ακράδαντη αισιοδοξία τους  για νίκη στις εκλογές, από τα μηνύματα στήριξης που λαμβάνουν από τους συμπολίτες τους .