Γ. Δημόπουλος : «Δεν έχουν τέλος οι  παρανομίες της διοίκησης Κασιμάτη. Ακυρώθηκαν οι αποφάσεις της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής»

 

 

Όνειδο, χαρακτηρίζει  για την πόλη του Κορυδαλλού «τα έργα και οι ημέρες» της διοίκησης Κασιμάτη, που είναι σε αποδρομή, ο επικεφαλής της παράταξης , « Δήμος για Όλους» , Γιώργος Δημόπουλος .

«Αδιαφάνεια, παράτυπες αποφάσεις, παράνομες συνθέσεις, αλαζονεία, εγκληματική αδιαφορία, συνθέτουν την καθεστωτική πλέον νοοτροπία από την οποία διακατέχεται και η οποία,  ιδιαίτερα στον ευαίσθητο τομέα της Παιδείας, είναι από οπουδήποτε αλλού πιο εμφανής», αναφέρει χαρακτηριστικά .

Ο  κ. Δημόπουλος , υπογραμμίζει τη σθεναρή αντίδραση  της παραταξής  του  , « στις αυταρχικές και παράνομες μεθοδεύσεις της διοίκησης Κασιμάτη, σε βάρος της εκπαιδευτικής κοινότητας και στην επίμονη προσπάθεια της, να καταστήσει τα θεσμικά όργανα «πλυντήριο» παρανομιών».

Υπενθυμίζοντας ότι ήταν ο μόνος από όλη την αντιπολίτευση «που προσέφυγε σε κάθε αρμόδια Αρχή ενάντια σ’ όλες αυτές  τις παράνομες αποφάσεις της διοίκησης Κασιμάτη».

Σύμφωνα με τον κ. Δημόπουλο , «η νέα απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής αποτελεί ακόμη μια νέα δικαίωση για μας  και για όλη την εκπαιδευτική και γονεακή κοινότητα, νίκη για τη διαφάνεια και  πολιτική καταδίκη  για τον ίδιο τον κ. Κασιμάτη».

Όπως αναφέρει στη σχετική του ανακοίνωση , «με την υπ’ αριθμόν 52330/18556 απόφαση της, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, ΑΚΥΡΩΝΕΙ όλες τις αποφάσεις που έλαβε η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου  κατά την περίοδο που η  διοίκηση Κασιμάτη είχε συγκροτήσει το Διοικητικό της Συμβούλιο με ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΥΝΘΕΣΗ. Αποφάσεις, με τις οποίες η διοίκηση Κασιμάτη, επιχείρησε να καλύψει σειρά παρανομιών και παρατυπιών σε πολύ σοβαρά  ζητήματα οικονομικής και διοικητικής διαχείρισης».

Ο κ. Δημόπουλος , επισημαίνει την πολιτική διάσταση των πράξεων αυτών , αποκαλύπτοντας ότι «μεταξύ αυτών που ελήφθησαν και με τις ψήφους αντιδημάρχων – μελών του Δ.Σ. της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής (Καλούδη, Πάχου, Αλεξάκη, Διακάτου) ήταν οι εκ των ΥΣΤΕΡΩΝ αποφάσεις για  εγκρίσεις  δαπανών δεκάδων χιλιάδων ευρώ που έγιναν  εν κρυπτώ  ένα και δυο χρόνια νωρίτερα όπως και οι κατανομές  των χρημάτων στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας οι οποίες επίσης έπρεπε να είχαν γίνει τον προηγούμενο χρόνο».

Και όλα αυτά , προσθέτει , παρά τις προειδοποιήσεις του ιδίου ,  «ο οποίος ήταν και ο μόνος απ’ όλη την αντιπολίτευση, που παρέστη στις συνεδριάσεις αυτές, καταγγέλλοντας τις παράνομες αποφάσεις και διαδικασίες».

«Είναι πλέον αδιαμφισβήτητο ότι κάθε μέρα που περνά με διοίκηση Κασιμάτη ο Κορυδαλλός ζημιώνεται» τονίζει ο δραστήριος επικεφαλής της παράταξης « Δήμος για Όλους», επισημαίνοντας ότι « στις εκλογές του Μαΐου του 2019 οι πολίτες του Κορυδαλλού, θα  ανοίξουν  μια νέα και ελπιδοφόρα σελίδα για την πόλη μας».

 
 

About the author

More posts by