Δεν έχει κανέναν άλλο και κάνει αντιδημάρχους τους Χριστοφορίδη – Καλούδη

 

dimarxeio korydallou - kassimatis - kaloudis

Ορατή σ΄όλους πλέον είναι η γύμνια  από στελεχιακό δυναμικό της Δημοτικής Αρχής Κασιμάτη .

Η αποχώρηση του Γιώργου Δημόπουλου το ανέδειξε σε μέγιστο βαθμό , αφού η πλήρωση της κενής πλέον θέσης του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών έφερε τον κ. Κασιμάτη  μεταξύ της απροθυμίας ικανών στελεχών στους οποίους απευθύνθηκε αρχικά  και της ένδειας που υπάρχει πέραν αυτών  .

Εξαιτίας αυτού , οδηγείται , σύμφωνα με πληροφορίες, στην απόφαση να χρίσει αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών τον μέχρι σήμερα πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής , Κώστα Καλούδη.

Επίσης για να κλείσει « στόματα» και  να « εξαλείψει» τις επισημάνσεις – καταγγελίες  του κ. Δημόπουλου , που περιέχονται στην επιστολή – παραίτησής του , προχωρά μετά από έναν ολόκληρο χρόνο (!) στον ορισμό και αντιδημάρχου καθαριότητας . Το όνομα δε αυτού είναι …Δημήτρης Χριστοφορίδης.

Δυο πρόσωπα τα οποία και στο πρόσφατο παρελθόν είχε αντιδημάρχους. Μάλιστα το δεύτερος κατείχε μέχρι πριν 10 μήνες τη θέση του αντιδημάρχου Οικονομικών και από τότε μέχρι τώρα τη θέση του « εντεταλμένου» Δημοτικού Συμβούλου επί των Οικονομικών .’

Στην  πράξη όμως  ήταν  και ΕΙΝΑΙ , ο πραγματικός « αντιδήμαρχος» επί των Οικονομικών αφού τίποτε δεν γίνεται χωρίς την προηγούμενη σύμφωνη γνώμη του ή ακόμα και την …εντολή του έχοντας καταστήσει ουσιαστικά τον κ. Βράκα , τύποις « αντιδήμαρχο» επί των Οικονομικών . Παράλληλα έχει , όπως ο  ίδιος τονίζει , ευρύτατες επιχειρηματικές και επαγγελματικές δραστηριότητες.

Γι αυτό και αν συμβεί αυτό όλοι θα γνωρίζουν ότι η « αντιδημαρχία» καθαριότητας στον κ. Χριστοφορίδη θα είναι « βιτρίνα» όσων και σήμερα κάνουν « κουμάντο» στον τομέα της καθαριότητας και ήταν η αιτία να μην έχει οριστεί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ αντιδήμαρχος

 
 

About the author

More posts by