Δεν έχουν προηγούμενο αλλά ούτε και …τέλος, όσα συμβαίνουν από τη διοίκηση Κασιμάτη

Συνεχίζει να παρανομεί και να προκαλεί τη σχολική κοινότητα η διοίκηση Κασιμάτη στον Κορυδαλλό  ,όπως καταγγέλλει ο επικεφαλής της παράταξης « Δήμος για Όλους», Γιώργος Δημόπουλος .
Παραβαίνοντας κατάφωρα όσα ορίζει ο νόμος για τη σύνθεση της, προχώρησε σε συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης . Της οποίας ο πρόεδρος της Ι.Πάχος αλλά και ο ίδιος ο Στ. Κασιμάτης , αναγκάστηκαν να ομολογήσουν στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ότι υπήρξε σωρεία παρανομιών, παρατυπιών εκείνοι είπαν θέλοντας να το υποβαθμίσουν ( διπλοεγγραφές τιμολογίων –ποσών , εκταμιεύσεις ποσών χωρίς νομίμως να έχουν αποφασιστεί κ.α ).
Και παρότι κανείς έλεγχος δεν έγινε από κάποια αρμόδια  ιστάμενη Αρχή για όλες αυτές τις πρωτοφανείς παρανομίες , ούτε υπήρξε κάποια ενημέρωση για το πόσες ήταν , ποιπ το συνολικό τους ύψος , τι αφορούσαν και άλλα , συγκάλεσαν την Τρίτη 27 Μαρτίου εκτάκτως το νέο Δ.Σ της Σχολικής Επιτροπής . Για να εγκρίνει τον Ισολογισμό –Απολογισμό του 2017. Όταν μάλιστα δεν έχουν εγκρίνει του …2016 !
Σύμφωνα επίσης με τον κ. Δημόπουλο, διόρισαν μέλος της Σχολικής Επιτροπής εκπαιδευτικό , ο οποίος εγγράφως το είχε αρνηθεί (!) .Επίσης δεν τήρησαν αυτό που ρητά αναφέρει ο σχετικός νόμος για επιλογή ως μελών της Σχολικής Επιτροπής Διευθυντών Σχολείων:Να είναι εκ των παλαιοτέρων στη θέση αυτή . Και παρ’ όλα αυτά η παράταξη της διοίκησης Κασιμάτη ψήφισε τη συγκρότηση της .
Αποκαλύπτεται έτσι ότι όσα συμβαίνουν στη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή , έχει πλήρη γνώση ο Στ. Κασιμάτης και σύσσωμη η παράταξη του , οι οποίες και παρέχουν απόλυτη πολιτική κάλυψη.
Αρνούμενος στη συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής να νομιμοποιήσει όλα αυτά με την παρουσία του ο κ. Δημόπουλος, αποχώρησε και δήλωσε ότι θα προσφύγει σε κάθε αρμόδια Αρχή για όλες αυτές τις παρανομίες.

 
 

About the author

More posts by