Δεν θα λειτουργήσει με τα εγκαίνια το ΜΕΤΡΟ;

 

Ενώ ακόμη και η ακριβής ημερομηνία των εγκαινίων της  επέκτασης  της  Γραμμής 3 του ΜΕΤΡΟ σε Αγ. Βαρβάρα, Κορυδαλλό , Νίκαια , δεν έχει ορισθεί , τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν πληροφορίες ότι ενδέχεται η λειτουργία του να μετατεθεί για κάποιες βδομάδες.

Αρχικά είχε ειπωθεί ότι τα εγκαίνια θα γίνονταν στις 10 του μηνός , στη συνέχεια έγινε λόγος  για τις 8 του μηνός  και ενώ ήδη μας χωρίζουν ελάχιστες ημέρες από  τις ημέρες αυτές καμία επίσημη , ούτε καν ανεπίσημη ενημέρωση υπάρχει μέχρι τώρα , προς τις Δημοτικές Αρχές , για το πότε θα γίνουν τα εγκαίνια , από τον πρωθυπουργό , Κυριάκο Μητσοτάκη.

Και σαν  να μην έφτανε αυτό , τα τελευταία 24ωρα , λέγεται ότι ακόμη και τώρα αν γίνουν τα εγκαίνια , το ΜΕΤΡΟ θα λειτουργήσει από τον Αύγουστο και μετά.

Την πληροφορία αυτή , τη μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη , ώστε να υπάρξει από πλευράς αρμοδίων  ( δήμων κ.α ) εγρήγορση , προκειμένου αν ευσταθεί , να αποτραπεί  και να ενημερωθούν με τον πλέον επίσημο τρόπο οι πολίτες πότε ακριβώς θα λειτουργήσει.

Αυτό ωστόσο που προκαλεί εντύπωση είναι η κατάσταση νιρβάνα που βρίσκεται στο θέμα αυτό η συνδιοίκηση Χουρσαλά –Δημόπουλου , στο δήμο Κορυδαλλού , επιδεικνύοντας τεράστια αδιαφορία για το σημαντικότερο ίσως θέμα της πόλης  και των κατοίκων της .

Τόσο στην προ ημερών  συνεδρίαση του  Δημοτικού Συμβουλίου  όσο και  στα προηγούμενα τον έναν σχεδόν χρόνο που είναι στη Δημοτική Αρχή , επέλεξε το « μονοπάτι» που είχε χαράξει ο προκάτοχος της , Στ. Κασιμάτης και που οι Χουρσαλάς –Δημόπουλος , κυρίως ο δεύτερος- κατάγγελναν με δριμύτητα : Καμία συζήτηση , καμία ενημέρωση και όλα ότι αφορούν το έργο του ΜΕΤΡΟ στο απόλυτο « σκοτάδι» για το Δημοτικό Συμβούλιο !

 

 
 

About the author

More posts by