Δεν θυμάται (!)

Σκέτη …απόλαυση ήταν η κατάθεση του στενότατου συνεργάτη του  δημάρχου Κορυδαλλού , Σταύρου Κασιμάτη και εντεταλμένου δημοτικού του συμβούλου σε θέματα πρασίνου , Γρηγόρη Γουρδομιχάλη , σε δίκη.

Ο κ.Γουρδομιχάλης , κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης του  εκδότη  τοπικής  εφημερίδας , κ. Δίπλα . Εναντίον του , είχε καταθέσει αγωγή ο επικεφαλής της παράταξης «Δήμος για Όλους», Γιώργος Δημόπουλος  για δημοσίευμα , το οποίο κατήγγειλε ως ψευδές και συκοφαντικό

Στη δίκη λοιπόν τι λέτε ότι απάντησε ο κ. Γουρδομιχάλης , όταν ρωτήθηκε σε πόσα στενά της οδού Αθηνάς έχουν τοποθετηθεί κολωνάκια;

« Δεν θυμάμαι , σε 4 μάλλον» .Ναι καλά διαβάσατε αυτήν την απάντηση  έδωσε. Δήλωσε  δεν θυμάται επακριβώς για ιδιαιτέρως κρίσιμη πτυχή του θέματος , για το οποίο κυρίως  κατηγορούσε  η εφημερίδα τον κ. Δημόπουλος και στην οποία εκείνος έσπευσε να παραστεί ως μάρτυρας υπεράσπισης

Ο κατ΄εξοχήν λοιπόν  αρμόδιος  από πλευράς δήμου για την τοποθέτηση τους.  Εκείνος που  φωτογράφισε την τοποθέτησή τους και ανάρτησε φωτογραφίες ακόμη και στον » τοίχο» του , στο facebook (8/4/17) – μια απ΄αυτές τη δημοσιεύουμε σήμερα-από τα σημεία που μπήκαν και εξέδιδε ανακοινώσεις ο δήμος.  Εκείνος που έχει αναρτήσει επίσης στον  » τοίχο» του , στο facebook 25/4/17)  και ειδικό βίντεο (!) Αυτός που σε 3-4 συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου , όπου επι ώρες συζητήθηκε το θέμα ήταν ο  βασικός  υπερασπιστής τους και εκείνος που κυρίως απαντούσε εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής  για την αναγακαιότητα επέκτασης τους. Αυτός ο οποίος  και στην πιο πρόσφατη συνεδρίαση, πριν ελάχιστες βδομάδες ,  της « διαβούλευσης» της Αθηνάς , με την παρουσία δεκάδων  κατοίκων  υμνούσε πάλι την τοποθέτηση τους.  Στην Αθηνάς ,  τον πιο κεντρικό δρόμο της πόλης , απ΄όπου σχεδόν οι πάντες διέρχονται και διαπιστώνουν –όχι μόνο βλέπουν – από τα προβλήματα που προκαλούν τα κολωνάκια. Και το κυριότερο , αυτός που μπροστά στην κατακραυγή των πολιτών δεν τόλμησε στο τέλος  να εφαρμόσει πλήρως την απόφαση της Δημοτικής Αρχής Κασιμάτη και σταμάτησε την επέκταση τους σ΄όλο το μήκος της οδού Αθηνάς  , δήλωσε  «δεν θυμάμαι».

Λες και  η οδός Αθηνάς εκτείνεται …δεκάδες στενά και δεν μπορεί κάποιος να θυμηθεί επακριβώς που έχουν τοποθετηθεί τα περιβόητα κολωνάκια της διοίκησης Κασιμάτη.

Και επιπλέον δήλωσε » δεν θυμάμαι» για κρίσιμη πτυχή του θέματος για το οποίο κατηγορούσε κυρίως η εφημερίδα τον κ. Δημόπουλος και στην οποία εκείνος έσπευσε να παραστεί ως μάρτυρας υπεράσπισης.

Εμείς  λοιπόν για να τον βοηθήσουμε , να μάθει, να θυμηθεί και να μην εκτίθεται λέγοντας ότι δεν γνωρίζει , αν και είναι  δημοτικός σύμβουλος του Κορυδαλλού και  ο καθ΄ύλην αρμόδιος για το θέμα αυτό που τόσο ταλάνισε το δήμο , το Δημοτικό Συμβούλιο και την πόλη  , τον ενημερώνουμε ότι  μόνο σε ΔΥΟ στενά έχουν τοποθετηθεί κολωνάκια.Εξάλλου για το λόγο του αληθές , είπαμε, μπορεί να προστρέξει και στον  » τοίχο» του , στο facebook , όπου ο ΙΔΙΟΣ έχει σχετικές αναρτήσεις.

Και επειδή μπορεί να μην το κάνει  και μετά την κατακραυγή προφανώς αποφεύγει να διέλθει από την οδό Αθηνάς  και «δεν θυμάται» , όπως είπε που είναι τοποθετημένα ,του λέμε και πιο συγκεκριμένα , ότι τα δυο αυτά στενά , είναι στο « παλιό τέρμα» και στο βενζινάδικο.

Τέλος του υπενθυμίζουμε  ότι η Δημοτική Αρχή Κασιμάτη , της οποίας είναι το κορυφαίο στέλεχος της , δεν τόλμησε -όπως και σε  άλλα – να εφαρμόσει τον  συνολικό καταστροφικό της σχεδιασμό και γι αυτό τον οδικό άξονα  , ανακαλώντας με τον πιο επίσημο τρόπο , ότι επιχείρησε να πράξει .

 
 

About the author

More posts by