«Δημόσια Διαβούλευση» χωρίς να έχει …ιδέα το Δημοτικό Συμβούλιο Κορυδαλλού.Έτσι » σέβονται» την » προσβασιμότητα» 

 

 

 

 

Σ΄όλα τα …απίθανα που βιώνει τους τελευταίους μήνες   ο Κορυδαλλός , από  τη Δημοτική Αρχή Χουρσαλά , έμελλε να βιώσει Δημόσια Διαβούλευση  για τα «τοπικά προβλήματα κινητικότητας» ,χωρίς να έχει προηγηθεί  οποιαδήποτε συζήτηση ή έστω  απλή ενημέρωση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Την ίδια ώρα, επίσης , όπως δείχνει και η σχετική φωτο, (ανάμεσα σ΄αρκετές που έχουμε στη διάθεση μας ), από το πως έχει σταθμεύσει το αυτοκίνητο του Δημάρχου , σ΄ έναν από τους λεωφορειόδρομους της πόλης , αποδεικνύεται ιστην πράξη ,   το πως «σέβονται » τ΄  άτομα με αναπηρία και πως « φροντίζουν» ο Κορυδαλλός , να είναι πόλη « φιλική» προς τους συμπολίτες μας . Αλλά όχι μόνο  γι αυτούς , αλλά και για όλους  εκείνους ( ηλικιωμένους , παιδιά  κ.α ) που η πόλη είναι « απαγορευτική»  και « επικίνδυνη» γι αυτούς.

Την Τετάρτη λοιπόν , 19 του μηνός , στις 6μμ , στο Δημαρχείο Κορυδαλλού , διοργανώνει « Δημόσια Διαβούλευση» , με θέμα «Περιεχόμενο του ΣΒΑΚ – Καταγραφή των απόψεων φορέων και πολιτών για τα τοπικά προβλήματα κινητικότητας» .

Για την οποία , η ανακοίνωση του Δήμου , γράφει  παρά τη συμπεριφορά της πολιτικής ηγεσίας του  ότι « η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη γιατί από κοινού θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη μας, με προτεραιότητα τον άνθρωπο».

 
 

About the author

More posts by