Διαγράφουν τον Γουρδομιχάλη για τα ” μάτια”  του Κατσούλη οι ( εναπομείναντες) Κασιματικοί;

 

Πολύ πιο γρήγορα απ΄όσο προεξοφλούσαν φαίνεται ότι επέρχεται η ρήξη  του πρώην Νο2  στη Δημοτική Αρχή Κασιμάτη, Γρηγόρη Γουρδομιχάλη ,με τους εναπομείναντες «πιστούς» Δημοτικούς Συμβούλους  στον πρώην  δήμαρχο .

Η δημοσιοποίηση από την ιστοσελίδα μας , των επαφών που έχει ξεκινήσει και έχει ο πρώην δήμαρχος με την παράταξη Κατσούλη , ήταν  εκείνο που πυροδότησε τις σχέσεις τους.

Σημειωτέον και οι τρεις- Κασιμάτης -Γουρδομιχάλης-Κατσούλης , είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ισχυροποίηση του ΣΥΡΙΖΑ στον Κορυδαλλό.

Ο κ. Γουρδομιχάλης ,προς μεγάλη …έκπληξη ακόμη και του ίδιου του Στ. Κασιμάτη , ήταν εκείνος , ως γνωστόν , που τον υπερασπίστηκε όσο κανένας άλλος, στο προνουντσιαμέντο  της πλειοψηφίας  των Δημοτικών Συμβούλων της παράταξης , που τον οδήγησε τελικά και στην αποκαθήλωση – παραίτηση του , από την ηγεσία της  πάλαι ποτέ «κραταιάς» παράταξης του « Πολίτες για τον Κορυδαλλό».

Και επίσης ήταν εκείνος που μέχρι τώρα  υπερασπιζόταν τον πρώην δήμαρχο,  στη σφοδρή κριτική για  όλα τα προβλήματα που άφησε ως « κληρονομιά»  στην πόλη .Όταν ο ίδιος ο Κασιμάτης , επέλεξε το δρόμο της φυγής και αποποίησης του ρόλου που του ανάθεσε η λαική ετυμηγορία , παραιτούμενος από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Για όλα αυτά αλλά και την στήριξη κυρίως που του παρείχε προεκλογικά αλλά και τα προηγούμενα χρόνια , ο κ. Γουρδομιχάλης  , θεώρησε  unfair, την προσέγγιση που επιχειρεί ο  Κασιμάτης ,με τον Ν. Κατσούλη .Δεδομένου ότι  ο  ίδιος  ο κ. Γουρδομιχάλης , είχε στοχοποιηθεί  επί μακρόν από  τον ίδιον  τον κ. Κατσούλη και στελέχη του. Τόσο προεκλογικά όσο και νωρίτερα όταν ήταν συνδικαλιστές της ΕΛΜΕ , με βαρύτατες καταγγελίες σε βάρος του , για θέματα Παιδείας που εκείνος ήταν υπεύθυνος επί ημερών διοίκησης Κασιμάτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες , μετά την αποκάλυψη αυτών των συναντήσεων , ο κ. Γουρδομιχάλης ,  ζήτησε « εξηγήσεις» από τον ίδιο τον Κασιμάτη  και είχαν  εντονότατη συζήτηση .

Με την κοινοποίηση  της σύγκρουσης τους, στους υπολοίπους πέντε Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης Κασιμάτη , τέθηκε θέμα διαγραφής του κ. Γουρδομιχάλη , τουλάχιστον από δυο εξ΄αυτών , που σύμφωνα με πληροφορίες  θέλουν να εμφανίζονται  ως « τοποτηρητές»  του παραιτηθέντα Κασιμάτη .

Σύμφωνα δε με πληροφορίες  θα συγκαλέσουν σε συνεδρίαση την παράταξη για να αποφασίσει τη διαγραφή του .

Βέβαια , μια τέτοια εξέλιξη εκτός των άλλων , θα έβαζε « ταφόπλακα» στην επιδίωξη  του κ. Γουρδομιχάλη , να επανεκλεγεί πρόεδρος στον ΠΕΣΥΔΑΠ.

 

 

 

 

 
 

About the author

More posts by