Διαψεύδει  δημόσια Χουρσαλά –Δημόπουλο ο Γουρδομιχάλης

 

Επιμένει ο επικεφαλής της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας στον Κορυδαλλό , Γρηγόρης Γουρδομιχάλης , ότι η απαλλαγή τελών που αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο στην τελευταία του συνεδρίαση , δεν αφορά  όλες τις επιχειρήσεις που υποχρεώθηκαν να κλείσουν λόγω της καραντίνας αλλά ορισμένες.

Σε ανακοίνωση του , με την οποία ουσιαστικά απαντά στους αντίθετους  ισχυρισμούς του δημάρχου Κορυδαλλού , Νίκου Χουρσαλά και του αρμόδιου αντιδημάρχου του , Γιώργου Δημόπουλου, ο κ. Γουρδομιχάλης , υπογραμμίζει  μ΄ έμφαση   ότι η σχετική απόφαση  αφορά «μια συγκεκριμένη ομάδα επαγγελμάτων».

Μάλιστα  τονίζει , ότι ενώ κατέθεσε στη συνεδρίαση σχετική πρόταση , δεν έγινε δεκτή από τη Δημοτική Αρχή .

Η ανακοίνωση του , ως  νέος επικεφαλής της παράταξης « Πολίτες για τον Κορυδαλλό» ( πρώην Κασιμάτη) , υπογράφεται μάλιστα για  να υπογραμμιστεί η σχετική βαρύτητα  από τους  Δημοτικούς Συμβούλους του , πλην Χριστοφορίδη .

Συγκεκριμένα την υπογράφουν , πέραν του ιδίου , οι δημοτικοί σύμβουλοι Σπύρος Αγιώτατος, Ελένη Γαλανοπούλου, Μαρία Καλαμάρη και
Ελευθερία Ξένου.

                                      Η ανακοίνωση

Αναφέρει συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του , ο κ. Γουρδομιχάλης :

«Στη συνεδρίαση της 29/4 του Δημοτικού Συμβουλίου προτείναμε να υπάρξει μείωση των τελών καθαριότητας και φωτισμού σε όλους όσους πλήττονται (επαγγελματίες και νοικοκυριά) χωρις εξαίρεση από τις οικονομικές συνέπειες των περιοριστικών μέτρων.
Επιπλέον ο επικεφαλής της παράταξης μας Γρ. Γουρδομιχάλης πρότεινε στη διοίκηση του Δήμου να προσδιορίσει η ίδια το ποσοστό μείωσης για να μην υπάρξει πρόβλημα βιωσιμότητας στο Δήμο.
Δυστυχώς η πρόταση μας δεν έγινε δεκτή από τη διοίκηση του Δήμου.
Έτσι τελικά το μέτρο της μείωσης των τελών αφορά μια μόνο ομάδα επαγγελματιών.
Παρά την απόρριψη της πρότασης μας ψηφίσαμε στο τέλος τη πρόταση της διοίκησης γιατί έστω για μια συγκεκριμένη ομάδα επαγγελμάτων, θα έχει θετικά αποτελέσματα».

 

                                        Χουρσαλάς
Η ανάρτηση  του κ. Χουρσαλά ( αναφερόταν σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας)  στα κοινωνικά δίκτυα  και η οποία προκάλεσε την ανακοίνωση του κ. Γουρδομιχάλη , είχε ως εξής :

«Οι επιχειρήσεις έχουν απαλλαγεί από την καταβολή τελών καθαριότητας, φωτισμού και κατάληψης κοινόχρηστου χώρου για όσο διάστημα διέκοψαν τη λειτουργία τους με απόφαση του Δ.Σ».

 

 

 
 

About the author

More posts by