Διορίζει δυο νέους αντιδημάρχους και ” αποκεφαλίζει” έναν ο Χουρσαλάς για …αρχή;

Πρόσωπα …εκτός της παρατάξεως του , φέρεται ότι κατέληξε να επιλέξει  για νέους αντιδημάρχους ,  ο δήμαρχος Κορυδαλλού , Νίκος Χουρσαλάς   και θα τους ανακοινώσει μέχρι αύριο.

Από την περασμένη βδομάδα , έχει λήξει η θητεία των πέντε εκ των επτά αντιδημάρχων που είχε μέχρι τώρα ο Δήμος Κορυδαλλού .Των άλλων δυο ( Μακρυγιάννη -Αρώνη) η θητεία ως γνωστόν , λήγει τον Νοέμβρη και τον Μάρτιο αντίστοιχα, γιατί είχαν διοριστεί αργότερα.

Μέχρι τώρα όμως , ο κ. Χουρσαλάς , δεν έχει προβεί σε διορισμό νέων ή ανανέωση της θητείας των ” υπαρχόντων” , προφανώς  εξαιτίας ότι συνεπάγεται η όποια απόφαση λάβει . Αποτέλεσμα ο δήμος Κορυδαλλού , να είναι ο μοναδικός σ΄όλη την Β΄Πειραιά , που και το τελευταίο υπηρεσιακό έγγραφο , να πρέπει αυτές τις ημέρες να υπογράφεται από τον ίδιο τον …δήμαρχο , ως αποκλειστικά αρμόδιος  σχεδόν των πάντων .

Χθες , σύμφωνα με   πληροφορίες, ο κ. Χουρσαλάς , ” εδέησε” να  αποφασίσει επιτέλους τι θα πράξει .  Και συγκεκριμένα , σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες αυτές , να αντικαταστήσει έναν εκ των πέντε  αυτών αντιδημάρχων  και  να διορίσει και …8ο αντιδήμαρχο στον Κορυδαλλό ( ποτέ άλλοτε δεν είχε τόσους πολλούς)

Οι πληροφορίες λοιπόν , αναφέρουν- τις οποίες μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη- ότι αποφάσισε να διορίσει σ΄αυτές τις δυο θέσεις αντιδημάρχων τους  εκλεγμένους με την παράταξη Κασιμάτη , από την οποία αποχώρησαν αμέσως μετά τις εκλογές,  Δημοτικούς Συμβούλους, Ελευθερία Κωτσίδου και Γιώργο Γκόγκο. Και μάλιστα σε έμμισθες θέσεις αντιδημάρχων και όχι άμισθες .

Αυτό σημαίνει ότι ένας εκ των πέντε  αυτής της ” φουρνιάς” αντιδημάρχων ,  κκ Δημόπουλο , Ευθυμιάδη , Τζέρμπο , Μανούσο και Τζίρμπα , θα αποχωρήσει . Και δεδομένου ότι δεν μπορεί να είναι ο κ. Δημόπουλος επειδή συμμετέχει ως παράταξη στη συνδιοίκηση του Δήμου , θα είναι κάποιος από τους άλλους τέσσερις .

Επίσης για  έναν εκ των τριών -πέραν του κ. Δημόπουλου – που θα μείνουν , θα πρέπει να αλλάξει και το ” καθεστώς” που είχε μέχρι τώρα και να οριστεί ως άμισθος αντιδήμαρχος .

 
 

About the author

More posts by