Εγκληματικά αδιάφοροι!

Άραγε τι περιμένει ο δήμος Κορυδαλλού , η πολιτική ηγεσία Χουρσαλά και οι αρμόδιες  δημοτικές υπηρεσίες για να επισκευάσουν τις κατεστραμμένες σανίδες στην πλατεία Μέμου;

Να κοπεί πρώτα κανένα πόδι  κάποιου παιδιού που θα παίζει ανέμελα ή κανενός άλλου διερχομένου;

Σ΄αρκετές απ΄αυτές τις σπασμένες σανίδες εξέχουν ακόμη και σκουριασμένες πρόκες ή αλλού έχουν “χορταριάσει” από τους πολλούς μήνες που είναι έτσι.

Η πλατεία αυτή  , που στοίχισε πριν πέντε χρόνια σχεδόν 2 εκατομμύρια ευρώ και   πριν 1,5 χρόνο ….ξαναεπισκευάστηκε δαπανώντας άλλα χρήματα ο δήμος , παραμένει μια ανοιχτή πληγή εξαιτίας της ¨κατασκευής” και των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν :

Οι  περιβόητοι  ” πρωτοποριακοί ” και ” οικολογικοί”  ξύλινοι διάδρομοι έχουν σαπίσει ή σπάσει , το ΄”ειδικό υλικό , η … άμμος , με την οποία είχε σκεπαστεί και που τάχα θα απορροφούσε τη θερμότητα αντικαταστάθηκε αφού το χειμώνα μετατρεπόταν σε …λάσπη και το καλοκαίρι με τους  αέρηδες  κανείς δεν μπορούσε να καθίσει  στην πλατεία ή στα γύρω καφέ , οι παιδικές χαρές διαλύθηκαν  και η μια ξαναφτιάχθηκε κλπ .

Και αν για όλα αυτά , ευθύνεται αποκλειστικά ο απερχόμενος δήμαρχος Στ. Κασιμάτης και η διοίκηση  του – πολλοί εκ της οποίας είναι και τώρα στην τωρινή-η Δημοτική Αρχή Χουρσαλά , δεν απαλλάσσεται ευθυνών .

Διότι,   ενώ έχουν περάσει 4 και πλέον μήνες αφότου ανέλαβε , δεν έσπευσε αμέσως να πράξει το αυτονόητο :

Να αγοράσει 20 σανίδες και ένας εργάτης του δήμου να  αντικαταστήσει μ΄αυτές τις σπασμένες.

Τόσο  δύσκολο είναι για μια από τις κεντρικότερες πλατείες του δήμου ;  Όχι φυσικά . Απλώς …αδιαφορούν !

Γιατί όλοι – και ο ίδιος ο δήμαρχος γνωρίζει πολύ καλά την κατάσταση – αφού συχνά -πυκνά διέρχονται απ΄αυτήν  .

Και να πει κανείς ότι δεν έχουν λεφτά;

Τρία και πλέον εκατομμύρια  ευρώ  σε …ρευστό , δηλώνουν όπου βρεθούν και όπου σταθούν αλλά και από το βήμα του Δημοτικού Συμβουλίου  , ότι έχει σήμερα ο δήμος. Παρ΄όλα αυτά δεν διαθέτουν 100-200 ευρώ για να επισκευάσουν αυτές τις ” παγίδες”

 
 

About the author

More posts by